سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
یعنی به بن بست رسیدم؟؟ یا ادامه بدم؟؟؟ کسی می تونه کمک کنه؟؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108)
+--- انجمن: کارآفرینی (/forumdisplay.php?fid=21)
+--- موضوع: یعنی به بن بست رسیدم؟؟ یا ادامه بدم؟؟؟ کسی می تونه کمک کنه؟؟ (/showthread.php?tid=16822)

یعنی به بن بست رسیدم؟؟ یا ادامه بدم؟؟؟ کسی می تونه کمک کنه؟؟ - Maryam13012 - 01-22-2018 01:05 AM

سلام به همگی..
من از شهریور امسال یه کارگاه تولیدی کوچیک راه اندازی کردم..
با دو نفر نیروی ثابت و هشت نفر دوزنده خانگی..
با تولید سرویس آشپزخونه شروع کردیم..
کارهای خیلی خاص و متفاوت که نمونه داخلی یا خارجی ندارن..
و چون نمونه نداشتن از نظر قیمت گذاری نمیتونستم مقایسه کنم..
بخاطر دوخت های پیچیده شون و کیفیت بالای تولیدمون قیمت تمام شده ش از کارهای ساده موجود در بازار گرونتر درمیاد..
در نتیجه با حداقل سود بازم قیمتهامون نسبت به ایرانی بودنشون بالاست .. ولی همونطور که میگم طراحی خاص داره و قابل مقایسه با کارهای ساده نیست..
ولی به علت مشغله ای که داشتیم خیلی دیر وارد بازار شدیم و تو این مدت بخاطر اینکه هزینه های کارگاه توجیه اقتصادی داشته باشه حجم زیادی کار تولید کردیم.. و الان که چند هفته ست عرضه شون کردیم هنوز بازارش و پیدا نکردیم..
می دونم خیلی دیر شروع به بازاریابی کردیم ولی الان سوالم اینه که باید کار و متوقف کنیم تا نتیجه رو ببینیم؟؟؟
نگرانم کارکنانمون بیکار میشن و دوباره که بخوایم شروع کنیم ممکنه برنگردن و من این همه راه و واسه اموزششون دوباره مجبور بشم برم..
الان اگه لوازم نوزاد یا لباس در کنارش تولید کنیم معقول هست؟؟
اگه اونم به مشکل بخوره چی؟؟؟

RE: یعنی به بن بست رسیدم؟؟ یا ادامه بدم؟؟؟ کسی می تونه کمک کنه؟؟ - Maryam13012 - 01-22-2018 01:07 AM

ضمنا برندمون هم ثبت کردیم که البته هنوز جوابش نیومده..
تمام کارا هم مارکدار هستن..
@VandaHome ای دی کانال تلگرام هم اینجا هست.. نمیدونم چطور اینجا عکس بذارم

RE: یعنی به بن بست رسیدم؟؟ یا ادامه بدم؟؟؟ کسی می تونه کمک کنه؟؟ - Maryam13012 - 01-22-2018 01:13 AM

ضمنا ما شهرستان هستیم.. چطور میتونیم کارها رو به یه بازاریاب مطمئن تو تهران معرفی کنیم؟؟؟
خودم و همسرم کارمندیم و خودمون نمی‌تونیم زمان زیادی برای بازاریابی بذاریم

RE: یعنی به بن بست رسیدم؟؟ یا ادامه بدم؟؟؟ کسی می تونه کمک کنه؟؟ - مونا90 - 02-21-2018 11:35 PM

با سلام و احترام
شاید نظرم کارشناسانه نباشه اما امیدوارم کمکتون کنه.
به نظرم برای یک کار تولیدی باید نیاز بازار سنجیده بشه و بر اساس توان فروش طرح بزنید و تولید کنید.
در حال حاضر برای فروش محصولاتتون باید بازار یابی کنید و می تونید کانال تلگرامیتونو در کانال های تلگرامی ممبر بالا و پربازدید تبلیغ. کنید و با کانال های دیگه تبادل کنید تا اعضای کانالتون بالا بره و افراد بیشتری با محصولاتتون آشنا بشن.
امیدوارم موفق

RE: یعنی به بن بست رسیدم؟؟ یا ادامه بدم؟؟؟ کسی می تونه کمک کنه؟؟ - aligoli - 02-22-2018 12:16 AM

برای مشاوره به من پیام بدید.
من احساس میکنم با تجربه و سابقه ای که دارم
میتونم به شما راه درست بازاریابی رو نشون بدم و باهم بفهمیم برای فروشش باید چه راهکارهایی داشته باشید.
چند فکر در سرم هست که فکر کنم مناسبتون باشه.