سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
درخواست راهنمایی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: درخواست راهنمایی (/showthread.php?tid=16817)



درخواست راهنمایی - Vahid5120 - 01-19-2018 12:39 AM

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز.
من بیست سالمه دانشجوی حسابداری که تصمیم دارم انصراف بدم. سه ساله به صورت حرفه ای آشپزی فرنگی و راه اندازی رستوران انجام میدم (گروه)
در کار آشپزی فرنگی و عربی و ... کاملا مسلط هستم و سر رشته ای از غذا های ایرانی هم به انذازه کافی دارم. حقیقتش قصد دارم برای بعد از عید یه تهیه غذا بیرون بر با یه سالن کوچیک راه بنذازم سرمایه فعلیم 100
میلیونه میتونم یه مقدار دیگه ام تا عید فراهم کنم. خواستم از دوستانی که سر رشته ای از کار غذا بیرون بر دارن راهنمایی خواسته باشم .ایا الان زمان مناسبی برای این کاره؟ احتمالات شکست خوردنش چیاست کدوم منطقه تهران مناسب ترهو هر راهنمایی که به ذهنتون میاد به درد کار بخوره تشکر بی نهایت از کاربران عزیز.


RE: درخواست راهنمایی - selflove - 01-28-2018 05:30 AM

(01-19-2018 12:39 AM)Vahid5120 نوشته شده توسط:  سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز.
من بیست سالمه دانشجوی حسابداری که تصمیم دارم انصراف بدم. سه ساله به صورت حرفه ای آشپزی فرنگی و راه اندازی رستوران انجام میدم (گروه)
در کار آشپزی فرنگی و عربی و ... کاملا مسلط هستم و سر رشته ای از غذا های ایرانی هم به انذازه کافی دارم. حقیقتش قصد دارم برای بعد از عید یه تهیه غذا بیرون بر با یه سالن کوچیک راه بنذازم سرمایه فعلیم 100
میلیونه میتونم یه مقدار دیگه ام تا عید فراهم کنم. خواستم از دوستانی که سر رشته ای از کار غذا بیرون بر دارن راهنمایی خواسته باشم .ایا الان زمان مناسبی برای این کاره؟ احتمالات شکست خوردنش چیاست کدوم منطقه تهران مناسب ترهو هر راهنمایی که به ذهنتون میاد به درد کار بخوره تشکر بی نهایت از کاربران عزیز.

سلام
دوست عزیزم بیش از صد میلیونی که شما دارین اراده ای که پس کارتون هست می تونه یا نمی تونه شما رو موفق کنه.
من تجربه داشتن رستوران در یک کشور خارجی رو دارم. مردم برای پر کردن شکم خودشون نمیان رستوران. چیزی که در ایران بد فهم شده و تصور یک رستوران دار اینه که مردم از گشنگی اومدن اونجا. ملت توی خونه شون همه چی دارن. اومدن که حالشون خوب شه.
بیشترین هزینه ای که می خواین بکنین برای خوب کردن حال مردم انجام بدین نه سیر کردن شکم شون. در منطقه 1 یا مناطقی از تهران که مردم از نیازهای اول مازلو رها شدن انجامش بدین.
من هم میتونم کمکتون کنم اگه بخواین.

لطفاً این نوشته را هم مطالعه کنین https://googl/UTDGDy


RE: درخواست راهنمایی - yassnikb - 10-17-2018 09:51 PM

(01-28-2018 05:30 AM)selflove نوشته شده توسط:  
(01-19-2018 12:39 AM)Vahid5120 نوشته شده توسط:  سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز.
من بیست سالمه دانشجوی حسابداری که تصمیم دارم انصراف بدم. سه ساله به صورت حرفه ای آشپزی فرنگی و راه اندازی رستوران انجام میدم (گروه)
در کار آشپزی فرنگی و عربی و ... کاملا مسلط هستم و سر رشته ای از غذا های ایرانی هم به انذازه کافی دارم. حقیقتش قصد دارم برای بعد از عید یه تهیه غذا بیرون بر با یه سالن کوچیک راه بنذازم سرمایه فعلیم 100
میلیونه میتونم یه مقدار دیگه ام تا عید فراهم کنم. خواستم از دوستانی که سر رشته ای از کار غذا بیرون بر دارن راهنمایی خواسته باشم .ایا الان زمان مناسبی برای این کاره؟ احتمالات شکست خوردنش چیاست کدوم منطقه تهران مناسب ترهو هر راهنمایی که به ذهنتون میاد به درد کار بخوره تشکر بی نهایت از کاربران عزیز.

سلام
دوست عزیزم بیش از صد میلیونی که شما دارین اراده ای که پس کارتون هست می تونه یا نمی تونه شما رو موفق کنه.
من تجربه داشتن رستوران در یک کشور خارجی رو دارم. مردم برای پر کردن شکم خودشون نمیان رستوران. چیزی که در ایران بد فهم شده و تصور یک رستوران دار اینه که مردم از گشنگی اومدن اونجا. ملت توی خونه شون همه چی دارن. اومدن که حالشون خوب شه.
بیشترین هزینه ای که می خواین بکنین برای خوب کردن حال مردم انجام بدین نه سیر کردن شکم شون. در منطقه 1 یا مناطقی از تهران که مردم از نیازهای اول مازلو رها شدن انجامش بدین.
من هم میتونم کمکتون کنم اگه بخواین.

لطفاً این نوشته را هم مطالعه کنین https://googl/UTDGDy

سلام راهنمایی شما خیلی برای من مفید بود سپاس
با آرزوی بهترین ها برای شما