سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! (/showthread.php?tid=1681)

صفحه ها: 1 2 3

نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - i-like-ddd - 01-16-2012 04:45 PM

سلام به همه کاربران عزیز این اولین تاپیک و اولین پستی هست که تو این انجمن میدم.
همونطور که از اسم تاپیک پیداست نظر شما دوستان عزیز رو در مورد سایت های مزایده اینترنتی
میخوان بدونم که چی هست ،همچنین می خوام انتظارات و خواسته های خودتون رو در مورد این
سایت ها بنویسید و اینکه به عنوان یه شرکت کننده دوست داشتین یه سایت مزایده چه ویژگی هایی داشته باشه ؟
به نظرم یه سایت مزایده اینترنتی اگه درست فعالیت کنه گزینه خوبی می تونه باشه برای کسب درآمد نسبت
به هزینه ای که روش انجام میشه .
لطفا در نظر سنجی هم شرکت کنید.
با تشکر .

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - کامیار کاظمی - 01-16-2012 04:54 PM

نظر شخصی من این است که در ابتدا این سایت ها باید به طریقی شفاف روش خود را توضیح داده و به نوعی اعتماد مخاطبان را جلب کنند.

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - kafshduzak - 01-16-2012 05:08 PM

اعتماد سازی خیلی مهمه

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - i-like-ddd - 01-16-2012 05:30 PM

به نظر شما چه چیزهایی باعث شده که این سایت هارو کلاه برداد اعلام کنند ؟

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - kafshduzak - 01-16-2012 05:42 PM

به دلایل گوناگون :
یکی سواد پایین جامعه ما در زمینه وب و اینرتنت
عدم اعتماد جامعه ما به این جامعه مجازی
وجود کلاه برداری های زیاد تو این فضای مجازی
عدم اطلاع رسانی صحیح به مردم

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - کامیار کاظمی - 01-16-2012 05:54 PM

- تعدادی از آنها واقعا کلاهبرداری کردند (یکی از دوستان در همین انجمن هم گویا دستخوش این کلاهبرداری شده بود!) بطوری که بسیاری از مراکز و بانک ها به این دسته سایت ها خدمات نمیدهند.
- قیمت بسیار پایین کالا و محصولات.

در اینده نزدیک نیز این نشان :

[تصویر: namade%20etema.jpg]

http://enamad.ir/viewchecklist.aspx?page=request2.aspx
مركز توسعه تجارت الكترونيكي وزارت صنعت، معدن و تجارت (http://enamad.ir)
علامت اطمینان فروشگاه های اینترنتی خواهد شد.

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - mohammadshamosi - 01-16-2012 07:48 PM

سلام
توی همین اخبار 2:30 خودمون چند وقت پیش گزارش کلاهبرداری یک سایت مزایده آنلاین رو داد
من یکبار به خاطر کنجکاوی شرکت کردم ، در حالی که در ثانیه آخر دکمه ثبت خرید رو میزدم ، باز هم سیستم یک نفر دیگه رو اعلام میکرد که بعد از شما خرید را ثبت کرده.
که همین مورد باعث شد کاربران از سایت مورد نظر شکایت کنند. که بعد مشخص شد کلاهبرداری بوده.
حالا جالب اینه که با اینکه سایت ف.ی.ل.ت.ر شده باز طرف اومده چند تا سایت دیگه با همین موضوع زده و داره توی خیلی از سایت ها تبلیغات زیادی میکنه
که باز هم همون کلاهبرداری سابق میشه
ولی نمیشه همه رو به یک دید نگاه کرد
اما به خاطر اینکه کلاهبرداری در این زمینه زیاد شده کسی نمیتونه اعتماد کنه

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - ايران - 01-16-2012 08:07 PM

سلام
به نظر من از نظر شرعي مشكل داره (البته در حال حاظر)

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - kafshduzak - 01-16-2012 09:28 PM

(01-16-2012 07:48 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط:  سلام
توی همین اخبار 2:30 خودمون چند وقت پیش گزارش کلاهبرداری یک سایت مزایده آنلاین رو داد
من یکبار به خاطر کنجکاوی شرکت کردم ، در حالی که در ثانیه آخر دکمه ثبت خرید رو میزدم ، باز هم سیستم یک نفر دیگه رو اعلام میکرد که بعد از شما خرید را ثبت کرده.
که همین مورد باعث شد کاربران از سایت مورد نظر شکایت کنند. که بعد مشخص شد کلاهبرداری بوده.
حالا جالب اینه که با اینکه سایت ف.ی.ل.ت.ر شده باز طرف اومده چند تا سایت دیگه با همین موضوع زده و داره توی خیلی از سایت ها تبلیغات زیادی میکنه
که باز هم همون کلاهبرداری سابق میشه
ولی نمیشه همه رو به یک دید نگاه کرد
اما به خاطر اینکه کلاهبرداری در این زمینه زیاد شده کسی نمیتونه اعتماد کنه
نمیدونم منظورتون بخش وب نورد بیست و سی هستش یا نه ؟؟
چون چند وقت پیش تو این قسمت یک اطلاع رسانی کاملا اشتباه صورت گرفت و این رسانه فروشگاه های تخفیفاتی رو جزو سایت های کلاهبرداری
اعلام کرد که به هیچ وجه اینگونه نیستش و این هم مدلی در تجارت الکترونیک هستش
سایت های پیشرو در این زمینه هم تخفیفان - نت برگ - همخرید هستن که به علت نبود سواد وبی در این رسانه به عنوان سایت های هرمی ازشون یاد کردن.
پ.ن : رو نوشت به مدیر سایت این ادیتور انجمن خیلی ساده هستش حتی نمیتونیم لینکی رو وارد کنیم خواهشا ادیتور رو عوض کنید خواهشا.

RE: نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! - کامیار کاظمی - 01-16-2012 10:59 PM

(01-16-2012 09:28 PM)kafshduzak نوشته شده توسط:  پ.ن : رو نوشت به مدیر سایت این ادیتور انجمن خیلی ساده هستش حتی نمیتونیم لینکی رو وارد کنیم خواهشا ادیتور رو عوض کنید خواهشا.

محمد جان بر روی "پاسخ جدید" کلیک کنید تا ادیتور پیشرفته نمایش داده شود و لینک را به راحتی قرار دهید.