سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راه بدست آوردن سودهای کلان - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+--- موضوع: راه بدست آوردن سودهای کلان (/showthread.php?tid=16764)

راه بدست آوردن سودهای کلان - a_mehr - 12-15-2017 11:59 AM

سلام خدمت دوستان خیلی وقت بود به انجمن سر نزده بودم
چند وقتی هست که توی یک شرکت سرمایه گذاری کمی کردم و سود خوبی بهم میدن
یعنی به ازای 20 میلیون سرمایه گذاری ماهانه 600 تومن قطعی و تا 700 تومن هم یکماه سود دادن.

شرکت رو بواسطه یکی از دوستام که بهم معرفی کرد پیدا کردم و رفتم دفترشون به قیافشون نمیومد کلاه بردار باشن من حدود سه ماه هست که سرمایه گذاشتم ولی دوستم خودش یکسال و نیمه که حدود 100 تومن گذاشته و سود خوبی هم میگیره

ولی سوال من اینجاست که آخه اینا چه فعالیتی میکنن که اینهمه سود میکنن که تقریبا دو برابر سود بانکی به من سود میدن و مسلما خودشونم سود زیادی می کنن .

از وقتی رفتم اونجا همینطور فکر اینکه اینا چکار می کنن مخم رو داره میخوره
از خودشون که پرسیدم گفتن در زمینه ارز و بورس فعالیت میکنن
آخه ارز و بورس اینهمه سود داره ؟؟؟Angel
دفتر خیلی شیک و خاصی هم نداشتن و میگفتن به جای پر هزینه نیاز نداریم چون همه کارهامون از طریق شبکه و نت انجام میشه
کسی از دوستان ایده ای نداره؟
آخه کلاه بردارم نمیخورد باشن حداقل دوست خودم یکسال و نیمه که پولش رو اونجا گذاشته آدم کلاه برداری بخواد بکنه پولا رو که گرفت سریع جمع میکنه میره دیگه
تازه قرارداد محضری هم نوشتیم و طرف گفت در ازای دریافت سود کمتر حاضرن اندازه پولم سفته هم بدن

خدا وکیلی بعضیا از کجا پول در میارن؟؟؟؟HuhHuh

RE: راه بدست آوردن سودهای کلان - mojtaba007 - 04-19-2018 01:11 AM

شرکتهای اینجوری اول اینکه کارشون بورسه و تجربه زیادی توی بورس دارن و دوم اینکه سهام فقط یه جارو خرید و فروش نمیکنن بلکه نسبت به سرمایه ای که دارن سبد سهام خرید و فروش میکنن و چون امثال بنده و شما و خیلیها بهشون پول میدن برای سرمایه گذاری همیشه سرمایه خوبی وجود داره تا بهترین سهام و در تنوع خوب خریداری کنن

RE: راه بدست آوردن سودهای کلان - onar - 07-18-2021 08:54 PM

(12-15-2017 11:59 AM)a_mehr نوشته شده توسط:  سلام خدمت دوستان خیلی وقت بود به انجمن سر نزده بودم
یعنی به ازای 20 میلیون سرمایه گذاری ماهانه 600 تومن قطعی و تا 700 تومن هم یکماه سود دادن.

شرکت رو بواسطه یکی از دوستام که بهم معرفی کرد پیدا کردم و رفتم دفترشون به قیافشون نمیومد کلاه بردار باشن من حدود سه ماه هست که سرمایه گذاشتم ولی دوستم خودش یکسال و نیمه که حدود 100 تومن گذاشته و سود خوبی هم میگیره

ولی سوال من اینجاست که آخه اینا چه فعالیتی میکنن که اینهمه سود میکنن که تقریبا دو برابر سود بانکی به من سود میدن و مسلما خودشونم سود زیادی می کنن .

دفتر خیلی شیک و خاصی هم نداشتن و میگفتن به جای پر هزینه نیاز نداریم چون همه کارهامون از طریق شبکه و نت انجام میشه
آخه کلاه بردارم نمیخورد باشن حداقل دوست خودم یکسال و نیمه که پولش رو اونجا گذاشته آدم کلاه برداری بخواد بکنه پولا رو که گرفت سریع جمع میکنه میره دیگه
تازه قرارداد محضری هم نوشتیم و طرف گفت در ازای دریافت سود کمتر حاضرن اندازه پولم سفته هم بدن

RE: راه بدست آوردن سودهای کلان - azadkarsho - 04-20-2025 01:02 PM

(12-15-2017 11:59 AM)a_mehr نوشته شده توسط:  سلام خدمت دوستان خیلی وقت بود به انجمن سر نزده بودم

سلام وقت بخیر
راه های بدست آوردن سودهای کلان در فریلنسری
تخصص در یک حوزه: بر روی یک یا چند مهارت خاص تمرکز کنید تا به عنوان یک کارشناس شناخته شوید.
ایجاد برند شخصی: یک برند قوی بسازید و خود را به عنوان یک فریلنسر حرفه ای معرفی کنید.
تنوع خدمات: خدمات متنوعی ارائه دهید تا به مشتریان بیشتری دسترسی پیدا کنید.
افزایش نرخ ها: پس از کسب تجربه و رضایت مشتریان، نرخ های خود را به تدریج افزایش دهید.
جذب مشتریان بلند مدت: با ارائه خدمات با کیفیت، سعی کنید قراردادهای بلند مدت با مشتریان جذب کنید.
استفاده از شبکه های اجتماعی: از پلتفرم های اجتماعی برای تبلیغ خدمات و جذب مشتریان جدید استفاده کنید.
یادگیری مداوم: مهارت های جدید یاد بگیرید و خود را به روز نگه دارید تا بتوانید خدمات بهتری ارائه دهید.
مدیریت زمان موثر: زمان خود را به خوبی مدیریت کنید تا پروژه های بیشتری در زمان کمتر انجام دهید.
با اجرای این استراتژی ها و تمرکز بر کیفیت خدمات خود، می توانید درآمد خود را بطور قابل توجهی افزایش دهید و به یک فریلنس موفق تبدیل شوید. با پیروی از این نکات و تلاش مستمر، می توانید به سودهای کلان در فریلنسری دست یابید.

ادمین آزادکارشو