درخواست پیشنهاد برای کسب و کار با سرمایه ۲۰۰-۲۵۰ میلیون تومان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: درخواست پیشنهاد برای کسب و کار با سرمایه ۲۰۰-۲۵۰ میلیون تومان (/showthread.php?tid=16704) |
درخواست پیشنهاد برای کسب و کار با سرمایه ۲۰۰-۲۵۰ میلیون تومان - Alijrad - 11-18-2017 09:28 PM سلام به دوستان عزیز من حدود ۲۵۰ میلیون سرمایه دارم مهندس مکانیک هستم ومیخوام یه کار خوب با درامد نسبتا خوب داشته باشم. تخصص های من: ساخت وساز ساختمان خودرو و موارد مربوط به ان لوازم الکترنیک و دیجیتال موارد دیگر هم باشه مشکلی نیست ممنون میشم کمکم کنید ![]() RE: درخواست پیشنهاد برای کسب و کار با سرمایه ۲۰۰-۲۵۰ میلیون تومان - pooya29 - 01-15-2018 12:16 AM (11-18-2017 09:28 PM)Alijrad نوشته شده توسط: سلام به دوستان عزیز 2 تا كار پر سود براي شما كه سرمايه دارين دارم ١-خودرو ٢-پروژه RE: درخواست پیشنهاد برای کسب و کار با سرمایه ۲۰۰-۲۵۰ میلیون تومان - sniper1363 - 07-06-2019 01:48 PM اگر خواستیم میتونم ماهی 5 درصد برای این مبلغ سرمایه به شما سود دهی میکنم و پرداخت سود هر دو ماه یکبار انجام میشه و شما میتونی برای اون 5 دردصد کسب و کار جدید راه بندازی که به نظرم ببری در حوزه کسب و کار اینترنتی نتیجه بهتر و آینده دار تری خواهی داشت برای همکاری تماس بگیرید تهران 09392780584 تلگرام @Sniper RE: درخواست پیشنهاد برای کسب و کار با سرمایه ۲۰۰-۲۵۰ میلیون تومان - sniper1363 - 07-11-2019 07:30 PM سلام اگر صلاح دونستین من میتونم با این مبلغ ماهانه 5 درصد سود بدم با تضمین اصل سرمایه به شما و شما با اون سودی که کسب میکنید برای کسب و کار دیگه اقدام کنید البته به نظر من کسب و کارهای دیجیتالی از همه بهتر هست برای آینده شما چون واقعا بازار کار مهار نشدنی خواهد داشت در آینده های نزدیک اگر تمایل داشتین برای همکاری تماس بگیرید 09392780584 تلگرام : @MentorEagle |