1010ساله مدیر آی تی و برنامه نویس یه کارخانه تولیدی بزرگ هستم>>الآن میخوام مستقل باشم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: 1010ساله مدیر آی تی و برنامه نویس یه کارخانه تولیدی بزرگ هستم>>الآن میخوام مستقل باشم (/showthread.php?tid=16618) |
1010ساله مدیر آی تی و برنامه نویس یه کارخانه تولیدی بزرگ هستم>>الآن میخوام مستقل باشم - mnz6302 - 09-22-2017 12:09 AM سلام بر همه دوستان عزیز راستش حدود 10 ساله تو یه کاخانه بزرگ مدیر آی تی، طراح شبکه و برنامه نویس ویندوز و وب هستم. در واقع در زمینه کامپیوتر همه کاری رو حرفه ای انجام دادم. از خرید سیستم ها، راه اندازی اونها، طراحی و راه اندازی شبکه داخلی، دوربین های مدار بسته، طراحی انواع نرم افزار های مورد نیاز شرکت نعمیر سیستم های کامپیوتری کارخونه و هرچی که در زمینه کامپیوتر باشه. اما دیگه خسته شدم از بس واسه دیگران کار کردم. همه میگن با تخصصی که توداری نباید اینجا بمونی و بهتره روی پای خودت وایسی. من هم خیلی وقته به فکر تغییر افتادم. سرمایه حدود 70میلیون دارم که توی آینده میتونم بیشترش کنم. سن من 33ساله و بیشتر به کارهای تولیدی علاقه دارم تا فروشندگی. خودم فکر میکنم دست خرید فروشم خیلی خوب نیست. اهل یزد هستم. روی کارهایی مثل تولید ظروف یکبارمصرف، فروش لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر، راه اندازی سایت خاص، تعمیرات تخصصی لپ تاپ، فروش کلیه قطعات لپ تاپ و کامپیوتر، طراحی نرم افزار تخصصی و فروش و پشتیبانی اون و فروشگاه بزرگ پرینتر و تعمیرات و ... فکر کردم اما به نتیجه ای نرسیدم. ازدوستان و اساتید محترم خواهش میکنم با توجه به شرایطی که من دارم یه راهنمایی بکنن یا ایده ای بدن. متشکرم RE: 1010ساله مدیر آی تی و برنامه نویس یه کارخانه تولیدی بزرگ هستم>>الآن میخوام مستقل باشم - jujushow - 09-22-2017 12:40 AM سلام . اینهمه تجربه و علمی که کسب کردی به نظرم به دردت میخوره . عمرتون بالاترین هزینه ای بوده که برای کسب این تجربه پرداخت کردید . اگر به زمینه کاری خودت علاقه داری با توجه به رشد سریع و نیاز جامعه در زمینه It و ... به نظرم ایده هایی که به ذهنت میرسه در زمینه ای تی برای بالا اوردن سایت های مختلف و نوشتن اپلیکیشنهای اندرویید و ... عملی کن . با سرمایه 10-15 میلیونی هم خیلی راحت میتونی شروع کنی و درامدش هم خیلی عالیه . این حوزه تخصصیه شماست که هر کسی نمیتونه واردش بشه . ظرف یکبار مصرف و این داستانها رو یه بچه 14 ساله بدون سواد و تجربه انچنانی هم میتونه بره سراغش و خیلی راحت با شما رقابت کنه ! موفق باشید |