یه سرخط - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: یه سرخط (/showthread.php?tid=16604) |
یه سرخط - 008211 - 09-08-2017 05:51 PM با سلام و احترام خدمت همه دوستان و اساتید من یه کارمند ام که از شغل ام راضی ام خداروشکر فکر می کنم میخوام اونقدر تو مبحث کار و کسب درآمد قوی بشم و رشد کنم که روزی دیگه به سازمان وابسته نباشم.. دوستان یه خونه 760 متری خشتی گلی تو یکی از روستاهای اطراف پیشوا داریم.. تو این خونه چه کاری می تونم ترتیب بدم که یه سرفصل باشه می خوام از این کار ماهی یکی دو میلیون درآمد داشته باشم ( البته بعد از راه افتادن و گرفتنش..) ، هفته ای یکی دو روز بیشتر نمی تونم براش وقت بذارم از نظر رفت و آمد، شاید بتونم شریکی جور کنم ولی قطعی نیست اون اطراف با روستایی ها آشنا هستیم و می تونم کارگر جور کنم و بهش از همین درآمد حقوق بدم. فکر می کردم اگه یه تولید واقعا کوچیک راه بندازم مثلاً یک دستگاه ده میلیون تومانی (سرمایه اولیه در همین حدوده) بذارم و یه کارگر و هفته ای یکی دو روز سربزنم چطوریه..هر چند عملی نیست چون باید بالاسر کارت باشی.. یا شاید هم چیز دیگه ای.. نظر شما چیه! ممنون از وقتی که میذارید.. راستی سعید هستم 30 سالمه سابقه کاری چندانی ندارم اما اهل مطالعه و تجربه کردن هستم و تو اولین فرصت ان شاءالله این کارو انجام میدم... |