سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
فروش نــــــان سنگك - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131)
+--- موضوع: فروش نــــــان سنگك (/showthread.php?tid=16488)



فروش نــــــان سنگك - samiei8079 - 07-19-2017 05:40 PM

سلام من نانوايي سنگك تمام اتوماتيك دارم
چطور ميتونم فروش م ببرم بالا؟؟؟
خيلي اوضاع م قمر در عقربه ......
٤ تا همكار اقا دارم
دلم نميخواد كارمو تعطيل كنم[/font]



RE: فروش نــــــان سنگك - irandac - 07-20-2017 03:41 AM

سلام باید تو کارتون خلاقیت به خرج بدید و تمایز ایجاد کنید تا فروشتون بیشتر بشه بشینید فکر کنید چه خدماتی رو میتونید به مشتریانتون ارائه بدید، مثلا،جلوی مغازتون آش فروشی سیار اضاف کنید یا برای حمل نان سنگگ بجای پلاستیک پاکت های کاغذی تهیه کنید تا کیفیت نان حفظ بشه و ...


RE: فروش نــــــان سنگك - samiei8079 - 07-21-2017 04:11 PM

اينطور ك بوش مياد بايد كارگر ها رو بكنم بيرون خرج شون هم در تمياد
مردم ما نان نميخورن اون موقع ميگن اشتغال زايي كنيد...


RE: فروش نــــــان سنگك - mahan99 - 07-22-2017 10:56 AM

(07-21-2017 04:11 PM)samiei8079 نوشته شده توسط:  اينطور ك بوش مياد بايد كارگر ها رو بكنم بيرون خرج شون هم در تمياد
مردم ما نان نميخورن اون موقع ميگن اشتغال زايي كنيد...

سلام دوستم

من تخصصی تو نان ندارم، اما میگم به جای اینکه بشینی غصه نشدن رو بخوری و بدونی هیچی درست نمیشه، بیا انرژی بزار و ببین "چطور میشه!؟"

همین که اینجا اومدی مطلبت رو بیان کردی یعنی دنبال چطور میهش هستی، اما باز و باز و باز بیشتر، و بدون گله از شرایط بد حاضر

میشه و میشه و میشه، قول شرف میدم عزیز Heart


RE: فروش نــــــان سنگك - مسعود نامی - 06-13-2018 04:29 PM

سلام
نمی دونم الان که دارم این مطلب رو می نویسم نانوایی هنوز برقراره یا نه ؟ کارگر داری یا نه؟
اینکه گفتی "مردم ما نان نميخورن" خیلی جمله اشتباهی هست . اتفاقا مردم ما هر چی نخورن ، این یک قلم از سفره شون نمیفته چون هنوز ارزانترین و سیر کننده ترین چیزه....
من سابقه چندین سال نانوایی رو دارم و گفتم بهتره این مطالب رو بهت پیشنهاد بدم:
1- اولین شرط نانوایی کیفیت نانه ، اگه کیفیت نان خوب باشه مردم از هر جایی میان پیشت! فهمیدن اینکه کیفیت چطوره هم کار سختی نیست؟ اول باید یه صندوق نظر سنجی و یه خودکار و چند تا برگه و از مشتریات نظر سنجی کنی ببینی چه کاره ای؟ دوم کیفیت نونت رو با یه سنگکی که فروش خوب داره مقایسه کنی.. اگه دیدی واقعا کیفیت پایین داره ، باید سریعا رفعش کنی با استخدام یه خلیفه کار بلد چون خمیر خیلی مهمه
2- بهداشت توی نونوایی خیلی مهمه ، مردم خیلی براشون اهمیت داره جایی که نون می گیرن بهداشتی باشه، از در و دیوار و کف مغازه گرفته تا نوع پوشش کارگر ها
3- موقعیت مکانی نونوایی: ببین دور و برت چند تا نونواییه ، اگه تعداد زیاده باید جای نونوایی رو عوض کنی
4- امروزه دیگه مردم به دلیل مشغله کاری زمانی به یاد خرید نان میفتن که اکثر نونوایی ها بسته هستش و می رن به سمت سوپر مارکت ها و فروشگاه های زنجیره ای... یکی از روش ها اینه که با فروشگاه هایی که مشتری زیاد داره کار کنی و هر روز بهشون نون بدی
5- فروش نان به رستوران ها، دانشگاه ها، کارخانجات ، بیمارستان ها و ....
6- تایم پخت نان هم خیلی مهمه ، باید تایمی رو انتخاب کنی که کمتر نونوایی باز باشه، مثلا صبح ها
7- معمولا کنار هر نونوایی یه سوپر مارکتی هست ، اگه نیست و مغازه خالی کنار نونوایی هست به چند نفر پیشنهادش رو بده ، این کار رو می تونی در مورد کباب داغ نان داغ،آش فروشی و ... هم به کار بگیری
و اینکه:
می تونی چند تا صندلی بزاری تا مشتریانت راحت بشینن ، یه کتابخانه کوچیک با چند تا کتاب بزاری سمت مشتریان، تلویزیون بزاری ، سیستم گرمایش و سرمایش مشتری مهمه، فضایی که مشتری باید نون رو سرد کنه کافی باشه، کارت خوان باید داشته باشی،صف زن و مرد باید با نصب بنر تفکیک کنی
و اینکه ما خودمون یه حساب خیریه داشتیم و مشتریانی که وضعشون خوب بود ، پول می دادن و ما به اونایی که محلی بودن و می دونستیم وضع خوبی ندارن نون می دادیم یا به بهزیستی نون می دادیم
در راس همه این ها طرز برخورد با مشتریانت خیلی خیلی خیلی مهمه
پاینده باشی