سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
وسایل مورد نیاز جهت راه اندازی آشپزخانه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179)
+--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182)
+--- موضوع: وسایل مورد نیاز جهت راه اندازی آشپزخانه (/showthread.php?tid=16474)



وسایل مورد نیاز جهت راه اندازی آشپزخانه - shf - 07-14-2017 12:54 PM

یکی از زمینه های کاری که تقریبا می توان گفت در تمام جهان پردرآمد است راه اندازی رستوران و کترینگ هاست که البته همیشه در این راستا کیفیت حرف اول را میزند و به پیشرفت بیشتر فعالیت شما منجر می گردد.

ما در این پست قصد داریم تا شما را با تجهیزات آشپزخانه صنعتی آشنا کنیم و در راه انتخاب آن شما را یاری نماییم.

تجهیزاتی که برای راه اندازی آشپزخانه رستوران و کترینگ شما حرف اول را می زنند. و همیشه مورد نیاز ما هستند و کمک شایانی در بهبود کار ما دارند و همچنین باعث بالا رفتن سرعت عمل و در نتیجه بهبود کیفیت کار می شوند.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی معمولا دسته بندی می شوند و دارای انواع:

تجهیزات آماده سازی: استفاده از تجهیزات مناسب آماده سازی به شکیل و دلچسب بودن غذا بسیار کمک می کند. همانطور که می دانید تزئین غذا به بهترین شکل باعث تحریک اشتها شده و باعث می شود غذا دلچسب تر به نظر بیاید.


تجهیزات پخت و پز: این تجهیزات هم جزو ضروری ترین ها در تهیه غذا می باشند.


تجهیزات سرو غذا: در ادامه تزئین غذا به بهترین حالت سرو غذا نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در اینجا نیز تجهیزات آشپزخانه صنعتی نقش خود را می تواند به خوبی ایفا کند و می توانید برای سرو هرچه بهتر غذا از تجهیزات سرو استفاده کنید.



ترولی: استفاده از ترولی ها به سهولت و راحتی حمل غذا کمک می کند و به نوعی می توان گفت ترولی ها دست راست شما هستند.


تجهیزات شستشو: استفاده از تجهیزات شستشو صرفه جویی در زمان و انرژی است و قطعا یکی از خسته کننده ترین کارها شستن ظروف است.



تجهیزات کافی شاپ: راه اندازی کافی شاپ بدون استفاده از تجهیزات مورد نیاز باید گفت غیر ممکن است.


قفسه بندی: در هر آشپزخانه در کنار تمامی تجهیزات آشپزخانه صنعتی نیاز به قفسه بندی و مرتب نگه داشتن وسایل مورد نیاز جهت آشپزی بسیار مهم است و در سهولت کار آشپز تاثیر شایانی دارد.



یخچال و سرد خانه: تمامی مواد اولیه برای حفظ تازگی نیاز به نگه داری در یخچال ها و سردخانه ها دارند.


آشپزی یک هنر است و قطعا تمامی افراد حتی اگر در کار آشپزی مهارت نداشته باشند قابلیت درک و فهم و تشخیص غذایی عالی را دارند. استفاده از انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی به نحوه احسن در کیفیت غذای ارائه شده تاثیر بسزایی دارد.


RE: وسایل مورد نیاز جهت راه اندازی آشپزخانه - farda20032020 - 10-27-2017 01:52 PM

(07-14-2017 12:54 PM)shf نوشته شده توسط:  یکی از زمینه های کاری که تقریبا می توان گفت در تمام جهان پردرآمد است راه اندازی رستوران و کترینگ هاست که البته همیشه در این راستا کیفیت حرف اول را میزند و به پیشرفت بیشتر فعالیت شما منجر می گردد.

ما در این پست قصد داریم تا شما را با تجهیزات آشپزخانه صنعتی آشنا کنیم و در راه انتخاب آن شما را یاری نماییم.

تجهیزاتی که برای راه اندازی آشپزخانه رستوران و کترینگ شما حرف اول را می زنند. و همیشه مورد نیاز ما هستند و کمک شایانی در بهبود کار ما دارند و همچنین باعث بالا رفتن سرعت عمل و در نتیجه بهبود کیفیت کار می شوند.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی معمولا دسته بندی می شوند و دارای انواع:

تجهیزات آماده سازی: استفاده از تجهیزات مناسب آماده سازی به شکیل و دلچسب بودن غذا بسیار کمک می کند. همانطور که می دانید تزئین غذا به بهترین شکل باعث تحریک اشتها شده و باعث می شود غذا دلچسب تر به نظر بیاید.


تجهیزات پخت و پز: این تجهیزات هم جزو ضروری ترین ها در تهیه غذا می باشند.


تجهیزات سرو غذا: در ادامه تزئین غذا به بهترین حالت سرو غذا نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در اینجا نیز تجهیزات آشپزخانه صنعتی نقش خود را می تواند به خوبی ایفا کند و می توانید برای سرو هرچه بهتر غذا از تجهیزات سرو استفاده کنید.



ترولی: استفاده از ترولی ها به سهولت و راحتی حمل غذا کمک می کند و به نوعی می توان گفت ترولی ها دست راست شما هستند.


تجهیزات شستشو: استفاده از تجهیزات شستشو صرفه جویی در زمان و انرژی است و قطعا یکی از خسته کننده ترین کارها شستن ظروف است.



تجهیزات کافی شاپ: راه اندازی کافی شاپ بدون استفاده از تجهیزات مورد نیاز باید گفت غیر ممکن است.


قفسه بندی: در هر آشپزخانه در کنار تمامی تجهیزات آشپزخانه صنعتی نیاز به قفسه بندی و مرتب نگه داشتن وسایل مورد نیاز جهت آشپزی بسیار مهم است و در سهولت کار آشپز تاثیر شایانی دارد.



یخچال و سرد خانه: تمامی مواد اولیه برای حفظ تازگی نیاز به نگه داری در یخچال ها و سردخانه ها دارند.


آشپزی یک هنر است و قطعا تمامی افراد حتی اگر در کار آشپزی مهارت نداشته باشند قابلیت درک و فهم و تشخیص غذایی عالی را دارند. استفاده از انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی به نحوه احسن در کیفیت غذای ارائه شده تاثیر بسزایی دارد.

اینا رو گفتین ولی آشپز خوب چند میگیره الان؟