سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
معرفی شرکتی معتبر برای سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: معرفی شرکتی معتبر برای سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید (/showthread.php?tid=16453)

معرفی شرکتی معتبر برای سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید - poldar - 07-06-2017 01:17 AM

سلام دوستان من ایده در زمینه اپلیکیشن موبایل داشتم میخواستم یه شرکت معتبر و با کیفیت میخواستم طرحم رو اجرا کنم اگه اطلاعاتی دارین یا جایی رو میشناسین معرفی کنید ممنون میشم

RE: معرفی شرکتی معتبر برای سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید - Torden - 07-06-2017 05:09 PM

سلام ، خسته نباشید ، بنده مدیر برنامه های گروه نرم افزاری آرتا آی تی هستم ، برنامه نویسان و کارکنان گروه ما آماده ارائه بهترین خدمات به شما هستند.

RE: معرفی شرکتی معتبر برای سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید - poldar - 07-07-2017 11:57 PM

(07-06-2017 05:09 PM)Torden نوشته شده توسط:  سلام ، خسته نباشید ، بنده مدیر برنامه های گروه نرم افزاری آرتا آی تی هستم ، برنامه نویسان و کارکنان گروه ما آماده ارائه بهترین خدمات به شما هستند.

سلام میشه ادرس سایتتونو بدین

RE: معرفی شرکتی معتبر برای سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید - rezaeee - 07-10-2017 08:24 PM

سلام
بهتره بگردید و برنامه های مشابه ایده تون رو توی جایی مثل کافه بازار پیدا کنید. بعد اگر از برنامه یا برنامه هایی راضی بودید برید توی قسمت درباره ی ما و مشخصات سازنده رو پیدا کرده و مذاکره کنید!

RE: معرفی شرکتی معتبر برای سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید - rezaeee - 07-10-2017 08:26 PM

ضمنا بدون دیدن برنامه های قبلی اون شرکت و اطمینان از اینکه اون برنامه ها ساخت خودشنه، اعتماد نکنید و پول ندید. مگر اینکه بگید براتون برنامه رو انجام بدن و درصورت رضایت مبلغ رو پرداخت کنید (احتمالا ۳۰ درصد مجبور میشید بیعانه بدید)