سایت محصولات شمال - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: سایت محصولات شمال (/showthread.php?tid=16440) |
سایت محصولات شمال - tiktaks - 07-01-2017 11:37 PM سلام به دوستان خیلی وقته که تو فکر راه اندازی اپ اندروید و سایت برای فروش محصولات شمال هستم . خودم دسترسی کامل با قیمت پایین و کیفیت بالا محصولا دارم مثله روغن زیتون برنج و .. اما هر جور حساب میکنم هزینه پست سرویس میکنه برا طرف نمیصرفه . الان بیست کیلو برنج 58 تومن هزینه پست میخوره . به نظر شما اصلا این ایده عملی هست ؟ RE: سایت محصولات شمال - komeilmajidi - 07-02-2017 01:31 AM سلام من فکر میکنم عملی باشه شما خودتون شمال هستید ؟ از اونجا باید پست کنید ؟ راستی برای اپ و سایت در خدمتتون میتونم باشم میتونید تلگرام پسام بدید @toomargr RE: سایت محصولات شمال - tiktaks - 07-02-2017 07:59 AM بله بنده خودم شمال هستم . طراحی سایت و اپ هم دست و پاشکسته انجام دادم. RE: سایت محصولات شمال - سعید یوسفی - 07-06-2017 09:45 PM اجناس سنگین رو از طریق باربری یا مینی بوس انجام بده. RE: سایت محصولات شمال - tiktaks - 07-07-2017 01:34 AM به نظر شما صرف و توجیهی داره این کار ؟ چون اکثرا رو اجناس سبک وزن کار میکنن RE: سایت محصولات شمال - abolfazl_qn - 05-26-2025 03:45 PM سلام. من الان خودم یه سایت فروش برنج به اسم "فروشگاه خرید برنج" دارم. هزینه پست رو باهاتون موافقم. الان هم حدودا 22 هزار تومن به ازای هر یک کیلو، پول پست میشه. ولی بستگی به استراتژی خودتون داره. درواقع الان هم سایت های زیادی هستن که توی حوزه برنج دارن فعالیت میکنن و این روال برای همشون یکسانه. ولی پیشنهاد میکنم برو سمت پیج اینستاگرام. چون توی سایت، یه مقداری مالیات هم باید بندازی روی قیمت و قیمت بالاتر میره. |