بسته بندي - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: بسته بندي (/showthread.php?tid=16431) |
بسته بندي - Bakhshayesh - 06-26-2017 05:22 AM با سلام خدمت مدير و دوستان عزيز من ميخام بسته بندي ادويه و حبوبات راه اندازي كنم ولي نميخام توي دردسرهاي مجوز و اين جور چيزاي توليد گير كنم تصميم گرفتم و با دو تا شركت صحبت كردم كه من يه اجاره اي بهشون بدم و از مجوز بهداشت و صنايع و آدرس كارخونه اونا استفاده كنم روي محصول با نام تجاري كه خودم ثبت كردم اين كار قانوني هست؟! RE: بسته بندي - arash.alirezaei - 11-11-2017 10:45 AM (06-26-2017 05:22 AM)Bakhshayesh نوشته شده توسط: با سلام خدمت مدير و دوستان عزيز با سلام و درود در مورد قانونی بودن کار قانونی نیست و بعد بازرسی هایی که صورت می گیرد را چکار می خواهی بکنی . ولی برای سرعت شروع کارت اگر از مجوز دیگران استفاده کردی مشکلی ندارد به شرط اینکه برای مجوز خودت اقدام کنید. برای اطلاع از شروع کسب و کار می توانی به لینک زیر مراجعه کنید. .. ![]() |