نیازمند کمک و راهنمایی در مورد پخش آدامس خارجی در تهران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: نیازمند کمک و راهنمایی در مورد پخش آدامس خارجی در تهران (/showthread.php?tid=16421) |
نیازمند کمک و راهنمایی در مورد پخش آدامس خارجی در تهران - shahram7177 - 06-22-2017 06:21 PM سلام خدمت همه عزیزان و سروران چند سوال دارم از دوستانی که در زمینه پخش و خرید و فروش محصولات تجربه دارن. اول: برای خرید آدامس خارجی با قیمت دست اول از کجا اقدام کنم؟؟ بازار تهران دست اول نتونستم پیدا کنم برای آدامس. دوم: علاوه بر آدامس چه محصول دیگه ای برای ویزیتوری خوبه تو تهران که سرمایه بالایی نخواد؟؟؟ پیشاپیش از اساتید و دوستان تشکر میکنم ![]() RE: نیازمند کمک و راهنمایی در مورد پخش آدامس خارجی در تهران - arash.alirezaei - 11-08-2017 08:05 PM (06-22-2017 06:21 PM)shahram7177 نوشته شده توسط: سلام خدمت همه عزیزان و سروران سلام کشک و قارا و لواشک هزینه زیاد هم نمی خواهد |