اربعين حسيني بر همراهان هميشگي تسليت باد - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +---- انجمن: اعمال ماه ها، تشکرها، تبریکات و تسلیت های مذهبی و دوستانه (/forumdisplay.php?fid=176) +---- موضوع: اربعين حسيني بر همراهان هميشگي تسليت باد (/showthread.php?tid=1641) صفحه ها: 1 2 |
اربعين حسيني بر همراهان هميشگي تسليت باد - MARYAR - 01-12-2012 11:54 PM دوستان و همراهان هميشگي انجمن تسليت ويژه به مناسبت اربعين حسيني و التماس دعا از تمامي دوستان در اين شبهاي عزيز ظهر عاشورا و مردي كه مي رفت و زني پشت سرش فرياد مي زد: "آرام تر برو پسر زهرا" RE: اربعين حسيني بر همراهان هميشگي تسليت باد - goldmen - 01-12-2012 11:59 PM درود خدا بر حسين(ع) واصحاب وياران وخاندان حسين لعنت خدا بر يزد ويزديان زمان RE: اربعين حسيني بر همراهان هميشگي تسليت باد - shahram......32 - 01-13-2012 12:01 AM اربعينو تسليت عرض ميكنم.... RE: اربعين حسيني بر همراهان هميشگي تسليت باد - کامیار کاظمی - 01-13-2012 12:04 AM اربعين را تسليت عرض ميكنم. و با آرزوی سلامتی همه مریضان و بخصوص آنهایی که اکنون و در این شب ها، بر روی تخت بیمارستان ها درد می کشند. RE: اربعين حسيني بر همراهان هميشگي تسليت باد - mehrdad062 - 01-13-2012 12:05 AM سفر کردم به دنبال سر تو سپر بودم برای دختر تو چهل منزل کتک خوردم برادر به جرم این که بودم خواهر تو اربعین مولای بی کفن بر همه عزیزان تسلیت باد RE: اربعين حسيني بر همراهان هميشگي تسليت باد - pulaki - 01-13-2012 12:35 AM شعري زیبا در مورد اربعین حسینی بازگشت زینب کبری(س) به کربلا اگر چه عشق و وفا را به غایت آوردم هجوم بی کسی ام را برایت آوردم من از تظاهر نامحرمان عزا دارم هزار غم ز هزاران حکایت آوردم کسی که درد ندیده ز درد راوی نیست به چشم آنچه که دیدم روایت آوردم مرور تلخ ترین خاطرات من وقتی است که آستین به سر بچه هایت آوردم زافترای کنیزی تمام دلها ریخت ومن پناه به آه و دعایت اوردم گهی که بر لب تو چوب خیزران می خورد به آیه شإن نزول ولایت آوردم برای آنکه به نام تو لطمه ای نرسد هماره اسم تو را با درایت آوردم به گریه های غریبم اگر چه خندیدند بهار گریه سوی کربلایت آوردم فدای پیرهن پاره ات که با چه دلی نشان ز خاطره آشنایت آوردم دگر به شام کسی سب مرتضی نکند شهیده دادم و داغش برایت آوردم طنین صوت علی را به کوفه افکندم رشام غافله را با صدایت آوردم سر تو سایه به سایه چراغ محمل بود قدی خمیده کنون پیش پایت آوردم کنار قبر تو دلهای پر حرارت را به یاد سوختن خیمه هایت آوردم ببین که چادر من پرچم عزای تو شد نوا و زمزمه در نینوایت آوردم هر آنکه فاتح دلهاست چون تو پیروز است ببین دل همه را مبتلایت آوردم محمود ژولیده RE: اربعين حسيني بر همراهان هميشگي تسليت باد - jahanagahi - 01-13-2012 03:12 AM تسلیت به همه عزیزان انجمن. RE: اربعين حسيني بر همراهان هميشگي تسليت باد - مهدی گل محمدی - 01-13-2012 10:35 AM فرا رسیدن اربعین حسینی را به تک تک میلیاردر های آینده ایران تسلیت عرض می کنم. RE: اربعين حسيني بر همراهان هميشگي تسليت باد - 3ObHaN - 01-13-2012 11:21 AM در حالی که از ایران و فرهنگ ایرانی دوریم اربعین حسینی رو به همه مریدان اون حضرت تسلیت میگم ! RE: اربعين حسيني بر همراهان هميشگي تسليت باد - pulaki - 01-13-2012 12:07 PM (01-13-2012 11:21 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: در حالی که از ایران و فرهنگ ایرانی دوریم اربعین حسینی رو به همه مریدان اون حضرت تسلیت میگم !از در شاه نجف دور مشو اي دل من/هركه دوراست،ازين در به خدا نزديكست |