سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
اگر به جای یک ورشکسته بودید.برای میلیاردر شدن چگونه و از کجا شروع می کردید؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179)
+--- انجمن: مشاوران ویژه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=188)
+--- موضوع: اگر به جای یک ورشکسته بودید.برای میلیاردر شدن چگونه و از کجا شروع می کردید؟ (/showthread.php?tid=16365)

اگر به جای یک ورشکسته بودید.برای میلیاردر شدن چگونه و از کجا شروع می کردید؟ - .کیارش - 05-31-2017 05:46 PM

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز خوشحالم که در جمع صمیمی شما عزیزان هستم.
بنده 38 سالمه و از 17 سال پیش وارد بازار کار شدم و چند سال توی کارای ساختمونی بودم. ساختمونای کوچیک می ساختم و می فروختم و توی این شغل کاملا استاد شدم.چند سال سرپرست کارگاه و ناظر کار ساختمونای بزرگ بودم. دو سال حسابدار یه شرکت بودم. دو سال سالن پرورش قارچ داشتم و در نهایت 3 سال به صورت حرفه ای توی بورس فعالیت کردم. مدرکم دیپلم حسابداریه و البته 2 سال هم دانشجو ی رشته کامپیوتر بودم. دارای مدرک کامپیوتر و مسلط به آفییس و چندتا نرم افزار حسابداری. مدرک پایپینگ . مدرک فنی حرفه ای بنای سفتکار. پروانه پرورش قارچ. پروانه خدمات کامپیوتری. که متاسفانه به دلایلی ورشکست شدم و همه سرمایم به باد فنا رفت و من موندمو 200 میلیون بدهکاری. لطفا با نظرات قشنگتون مخلصتون رو راهنمایی کنید و بگید که برای اینکه دوباره سرپا بشم و بهتر از قبل حرکت کنم چه می شود کرد؟! از قبل کمال تشکر رو از شما دوستان گلم دارم.