سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نظر شما در مورد باز کردن مغازه صندل و دمپایی راحتی و مجلسی و طبی چیه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+--- موضوع: نظر شما در مورد باز کردن مغازه صندل و دمپایی راحتی و مجلسی و طبی چیه (/showthread.php?tid=16355)

نظر شما در مورد باز کردن مغازه صندل و دمپایی راحتی و مجلسی و طبی چیه - turk oghlu - 05-29-2017 01:32 AM

سلام
دوستان خداقوت
من 24 سالمه و تو یکی از شهرای تبریز تو پاساژ جدیدالاحداث مغازه لوازم خانگی(دکوری و بیشتر ظروف تزئینی هستش و کلا لوازم برقی نیست)دارم البته اینم بگم مغازه اجارس

مغازه روبروییم که خالیه رو انبار کردم چند مدته به این فکر میکنم که مغازه صندل و دمپایی طبی راحتی مجلسی فروشش بدک نباشه.
میخاستم نظر شمارو بپرسم و ازتون خواهش میکنم اگه تجربه ای دارین بگین تا استفاده کنم.اگه پیشنهاد هم دارین بگین تورو خدا چون شدیدا استرس دارم که دمپایی راحتی بگیره یا نگیره.

اینم بگم که همسایم شال و روسری میفروشه روزی 300 -400 هزار فروش داره و میگه ساپورت فروشی یا بدلیجات هم خوبه یکی هم گفت که فک کنم خوب نباشه اونم پلاستیک فروشیه حراجی ازینا که 2-5-8 تومنن کلا...البته بیرون از پاساژ پر از پلاستیک فروشیه

و اگه میشه تو پیشنهاداتتون شغلای سوپری_فست فود_کارایی که مربوط به شکمه رو نگین لطفا.

تورو خدا راهنماییم کنین بد جور تو استرسم[/size]

RE: نظر شما در مورد باز کردن مغازه صندل و دمپایی راحتی و مجلسی و طبی چیه - rad86 - 06-06-2017 01:11 PM

با سلام

دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم مغازه رو ارزانسرای پوشاک زنانه بکنی ، کار خیلی پر سودی هست و فروشش بسیار عالی هست . ما برای خیلی از مغازه ها در ایارن داریم جنس پخش میکنیم و خودمونم تولید داریم ، کافیه جنس ارزون و با کیفیت بریزی و کل مغازه رو بزنی 2 تا قیمت ، مثلا لباسهای دیوار سمت راست کلا 15 تومن و دیوار سمت چپ کلا 18 تومن ، وقتی جنست با کیفیت خوبی باشه ، خود مشتری ها برات کلی مشتری میارن .

ما با مغازه های زیادی کار میکنیم ، هر مغازه داری که رفت دنبال جنس های بی کیفیت و ارزون ، بعد از چندماه مجبور شد مغازه رو ببنده ، اما هرکی جنس خوب برد ، بعد از یک تا 2 سال شروع کرد به باز کردن شعبه جدید در جاهای مختلف شهر .

اگه راهنمایی خواستی در خدمتت هستم .

RE: نظر شما در مورد باز کردن مغازه صندل و دمپایی راحتی و مجلسی و طبی چیه - turk oghlu - 06-09-2017 09:35 AM

راد جان از پیشنهادت ممنونم ولی عزیزم مغازه تو پاساژه و یه طبقه کلا پوشاک و ارزان سرای پوشاکه فقط شغلایی که گفتم تکن و جواب میدن اینم بگم که تو شهر ما بازار پوشاک چندان تعریفی نداره معمولا گلایه میکنن و میگن بازار برا لباس و پوشاک نیست البته شاید تو شهر ما اینطوری باشه