سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
همه چیز در مورد الوئه ورا - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130)
+---- موضوع: همه چیز در مورد الوئه ورا (/showthread.php?tid=16309)



همه چیز در مورد الوئه ورا - Moya98 - 04-24-2017 06:10 PM

سلام به همه ی عزیزان من تازه تو انجمن عضو شدم من حدود ۶ هکتار زمین دیم(ولی حاصل خیز ومنطقه ای پرباران) داریم ( در استان ایلام) گه معمولا گندم می کاشتیم ولی دیشب به طور اتفاقی در برنامه ی پایش (یکشنبه شب ها شبکه ی ۱ میده )) با کاشت الوئه ورا اشنا شدم و با توجه به روحیه ی من (علاقه به کشاورزی ) و مزیتی که دارم ( زمین )) می خواستم از اطلاعات و و راهنمایی های شما عزیزان (هر چی که در مورد این گیاه میدونید.کاشت داشت برداشت وفروشش)استفاده کنم و ممنون از عزیزانی که مسبب موفقیت دیگران میشوند .منتظر پاسخ شما بزرگواران هستم .


RE: همه چیز در مورد الوئه ورا - pooga - 04-25-2017 01:34 AM

سلام دقیقا منم این برنامه رو میبینم اقای کوکبی ....
من یخورده از دیشب تا الان در موردش تحقیق کردم ...متاسفانه خاک خوری زیاد داره تا بتونید فروشتون به اوج برسه ...میگن فروشش سخته
بازم اگر بیشتر اطلاعت میخاید عضو vip انجمن بشید طرح توجیهی باید ازش باشه تو انجمن که خیلی بدرد بخوره


RE: همه چیز در مورد الوئه ورا - Moya98 - 04-29-2017 11:37 PM

اره ممنوت خودم که تحقیق کردم خیلی به دما حساسه یه مشکلاتی داره ولی ممنون که پاسخ دادید


RE: همه چیز در مورد الوئه ورا - simplify94 - 04-30-2017 09:03 PM

گندم جزء کالاهای استراتژیک می باشد کشور به این کالا احتیاج دارد و برکت بسیار زیادی در این کار وجود دارد .آگاه باشید گندم هایی به کشور وارد می شود که نمیتوان آنها را کاشت در حقیقت اصلاح شده هستند تا نتوانیم آن را بکاریم پیشنهاد بنده به شما بزرگوار همان را ادامه بده .


RE: همه چیز در مورد الوئه ورا - arash.alirezaei - 08-24-2017 10:52 AM

(04-24-2017 06:10 PM)Moya98 نوشته شده توسط:  سلام به همه ی عزیزان من تازه تو انجمن عضو شدم من حدود ۶ هکتار زمین دیم(ولی حاصل خیز ومنطقه ای پرباران) داریم ( در استان ایلام) گه معمولا گندم می کاشتیم ولی دیشب به طور اتفاقی در برنامه ی پایش (یکشنبه شب ها شبکه ی ۱ میده )) با کاشت الوئه ورا اشنا شدم و با توجه به روحیه ی من (علاقه به کشاورزی ) و مزیتی که دارم ( زمین )) می خواستم از اطلاعات و و راهنمایی های شما عزیزان (هر چی که در مورد این گیاه میدونید.کاشت داشت برداشت وفروشش)استفاده کنم و ممنون از عزیزانی که مسبب موفقیت دیگران میشوند .منتظر پاسخ شما بزرگواران هستم .
با سلام و درود
من خدم اطلاع از گیاه آلورا ندارم ولی
بهترین پیشنهادی که به شما می کنم
این است که در خود اینترنت هر اطلاعی که
بخواهی را می توانی به دست بیاری در گوگل می توانی
سرچ کنید .
..10_004


RE: همه چیز در مورد الوئه ورا - r2013.samadi - 08-24-2017 03:07 PM

کاشت گیاه آلوئه ورا
کشت گیاه آلوئه ورا نیازمند خاک با هوموس کم، زهکشی مناسب، PH اسیدی و اقلیم گرم و خشک می باشد. در روش کاشت سنتی این گیاه می بایست، در اواخر تابستان و اوایل پاییز پاجوش ها را از گیاه جدا نموده و در درون گلخانه ها، در بستر مناسب کشت نمود تا ریشه دار شوند و استحکام کافی پیدا کنند، سپس پاجوش های ریشه دار شده را در فصل بهار به مزرعه اصلی منتقل نمود.
سیستم کاشت گیاه آلوئه ورا به صورت فارو می باشد، که در این حالت فاصله ردیف ها را حدود ۱۰۰ سانتی متر و فاصله گیاهان روی هر ردیف را ۵۰ سانتی متر در نظر می گیرند. برای کشت یک هکتار گیاه آلوئه ورا، حدوداً به ۲۵ هزار پاجوش نیاز می باشد.

داشت گیاه آلوئه ورا
گیاه آلوئه ورا گیاهی است که می تواند محدودیت های آبی، خاکی و شرایط سخت اقلیمی را به راحتی تحمل نماید، ولیکن در مراحل داشت برای گیاه آلوئه ورا می بایست فاکتور هایی را مد نظر داشت که به ترتیب به آنها اشاره خواهد شد:


۱- خاک
گیاه آلوئه ورا شدیداً نیازمند خاکی با زهکش بالا می باشد. از این رو می توان از مخلوط ماسه و یا سنگریزه با خاک اصلی برای این گیاه استفاده نمود. بهترين خاكي كه مي‌توانيد براي آلوئه‌ورا استفاده كنيد، تركيبي از ماسه يا پوليت ۴۰ درصد با خاك برگ است. البته بهتر است اين تركيب را درون گلدان سفالي تجربه كنيد. بايد مراقب باشيد هنگام تعويض خاك زهكشي‌هاي گلدان را مسدود نكنيد. وجود اين زهكشي ‌ها مانع از فساد ريشه‌ها مي‌شود. بهترين زمان براي تغيير خاك گلدان هر ۶ ماه يك بار است.
هنگام انتخاب گلدان از روز اول به سايز آن توجه كنيد. انتخاب گلدان‌هاي كوچك شما را خيلي زود به دردسرتعويض گلدان مي‌اندازد؛ بنابراين بهتر است از ابتدا متناسب با سن گياه و حجم ريشه آن سراغ گلدان‌ مناسب برويد. فراموش نكنيد بعد از گذشت يك سال، حجم ريشه‌هاي آلوئه‌ورا بيشتر مي‌شود و گلدان نياز به تعويض پيدا مي‌كند.

خاک مناسب برای گیاه آلوئه ور






۲- آب
گیاه آلوئه ورا به آبیاری زیاد نیاز ندارد. این گیاه نباید به میزان زیاد آبیاری شود، بدین مفهوم که با توجه به اقلیم منطقه و گرمای هوا، می بایست هر ۱۵- ۱۰ روز یک بار آبیاری انجام گردد. نکته مهم منظم بودن آبیاری می باشد، زیرا نظم در آبیاری عملکرد ژل را افزایش خواهد داد.

به طور کلی در آبیاری بیش از حد یا خیلی کم (در هر دو مورد) برگ های گیاه آلوئه ورا شروع به خشک شدن می کنند و یا ممکن است رنگ برگ ها زرد یا قهوه ای شود. در نهایت برگ تنها به پوست خشکی تبدیل می شوند و گیاه از بین می رود. ميزان آبي كه به گياه مي‌دهيد، بايد به گونه‌اي باشد كه آب از زهكش گلدان خارج نشود. اگر در موقعيتي قرار گرفتيد كه ميزان آب بيشتري به گياه داديد و آب در زيرگلداني جمع شد حتما آب مازاد را سريع تخليه كنيد چون رطوبت بيش از اندازه به سلامت ريشه‌ها آسيب مي‌رساند و آنها را فاسد مي‌كند.
بهترين حالت براي آبياري آلوئه‌ورا زماني است كه خاك آن كاملا خشك باشد. براي چك كردن خشكي خاك كافي است خاك را با انگشت‌تان لمس كرده يا يك بند انگشت را در خاك فرو كنيد تا از ميزان خشكي خاك مطمئن شويد؛ در اين شرايط آلوئه‌ورا را آبياري كنيد. فراموش نكنيد فاصله آبياري آلوئه‌ورا را در زمستان از دو هفته به يك ماه تغيير دهيد. اين گياه در زمستان به خواب مي‌رود و نيازش به آبياري كمتر مي‌شود.


۳- دما
همان طور که پیش از این اشاره شد، آلوئه ورا گیاه کم نیازی است که بومی مناطق گرم و خشک و از این رو متحمل به گرما می باشد. دماهای پایین برای گیاه آلوئه ورا مناسب نیست، البته گیاه آلوئه ورا قادر است یخبندان را نیز تحمل نماید و همچنین در اقلیم هایی که یخبندان طولانی ندارند، نیز می توان این گیاه را کشت نمود.

گیاه آلوئه ورا از جمله گیاهانی است که در صفر درجه سانتی گراد از بین می رود و معمولاً دمای محیط رشد آن می بایست بالاتر از دو درجه سانتی گراد باشد و به همبن علت است که مناطق جنوبی ایران، که هرگز درجه حرارت آنها به صفر درجه سانتی گراد نمی رسد، از مناطق مستعد برای تولید این گیاه محسوب می شوند.
گیاه آلوئه ورا در دماهای بیش از ۷۰-۸۰ درجه سانتی گراد نمی میرد، ولی برگ های بلند ضعیفی تولید می کند ( در گلخانه یا منزل هرگز نباید اجازه داد دمای محیط این گیاه از ۱۰ درجه کمتر و از ۵۰ درجه بیشتر شود).
پیشنهاد می شود گیاه آلوئه ورا در زمستان های سرد، در منزل یا گلخانه های گرم نگهداری شوند.
اگر مي‌خواهيد در آپارتمان‌تان آلوئه‌ورا نگهداري كنيد، بايد به دماي هوا و ميزان آبي كه به اين گياه مي‌دهيد توجه كنيد. بهترين دما براي آلوئه‌ورا ۱۷ تا ۲۴ درجه سانتي‌گراد است.
گرما و سرماي شديد سلامت گياه را به خطر مي‌اندازد. پس اگر در منطقه‌اي زندگي‌ مي‌كنيد كه روزهاي خيلي گرم و شب‌هاي خيلي سرد دارد بهتر است از نگهداري اين گياه صرف نظر كنيد يا آن را درون آپارتمان يا خانه نگهداري كنيد؛ يا متناسب با دماي هوا آن را به بيرون خانه منتقل كنيد تا گياه نور خورشيد را به صورت مستقيم دريافت كند.


۴- نور
بهتر است که گیاه آلوئه ورا نور را به صورت مستقیم دریافت نماید، البته چنانچه اشعه ی خورشید در تماس مستقیم با گیاه آلوئه ورا قرار گیرد، ممکن است گیاه را بسوزاند و در این حالت برگ ها به رنگ قهوه ای روشن در می آیند. از این رو، در روزهای شدیداً آفتابی نباید گیاه در تماس مستقیم اشعه ی خورشید قرار گیرد.
چنانچه گیاه آلوئه ورا در گلدان درون منزل نگهداری می شود، می بایست آن را در مکانی آفتابگیر و در پشت پنجره قرار داد و بهتر است گلدان در هر روز چند ساعت در محیز خارج از منزل قرار داده شود.

۴-۱- تغذیه کودی
آلوئه ورا گیاهی کم توقع می باشد، ولی چنانچه خواستار شادابی همیشگی و تولید برگ هایی مملو از ژل جادویی باشید، می بایست هر ۱۵ روز یکبار به خاک این گیاه کود مناسب بی افزایید.
به طور کلی، خاک مناسب باید به نسبت ۱ خاک + ۱ ماسه بادی +۱ خاک برگ تهیه شود، تا تأثیر فوق العاده بر رشد گیاه آلوئه ورا داشته باشد.

۴-۲- بیماری ها
گیاه آلوئه ورا حساس به بیماری های لکه سیاه، پوسیدگی ریشه و شپشک آرد آلود می باشد، ولیکن در مجموع، خطر بیماری ها در این گیاه نسبت به دیگر گیاهان بسیار کم است.
لكه سياه نام نوعي آفت است كه مي‌تواند سلامت آلوئه‌ورا را به خطر بيندازد. اين لكه‌هاي سياه در اثر گزش حشرات و تخم‌ريزي آنها روي آلوئه‌ورا ديده مي‌شود. اين نوع آفت معمولا در شرايطي كه آلوئه‌ورا در مزرعه پرورش داده مي‌شود زياد ديده مي‌شود. پوسيدگي ريشه نيز يكي ديگر از شايع‌ترين مشكلاتي است كه مي‌تواند آلوئه‌ورا را از بين ببرد. پوسيدگي‌ها غالبا ناشي از آبياري بيش از اندازه گياه است. علاوه بر اين شپشك سفيد يا شپشك آرد آلود نيز ازجمله آفت‌های اين گياه است كه در شرايطي كه آلوئه‌ورا را در مزرعه كشت بدهند و شما آن را به خانه بياوريد ممكن است گياه‌تان به آن آلوده باشد.

۴-۳- مراقبت های روزانه از گیاه آلوئه ورا
بهتر است روزانه گیاه آلوئه ورا را بررسی نمود و چنانچه گیاه دارای برگ های خشک شده، زرد یا قهوه ای رنگ می باشد، آنها را جدا نمود. همچنین جهت نگهداری گیاه آلوئه ورا می بایست ساقه های گل دهنده و برگ های پیر را بعد از گلدهی از گیاه جدا نمود.

۴-۴- برداشت گیاه آلوئه ورا
اندام دارویی مورد استفاده گیاه آلوئه ورا، برگ های آن می باشد، که از آنها ژل استخراج می گردد. برگ های گیاه آلوئه ورا را می توان از سال اول در پاییز برداشت نمود، که برا ی این منظور می بایست برگ های خارجی گیاه را از قاعده قطع نمود.
بلافاصله پس از برداشت برگ ها باید اقدام به استخراج ژل نمود و یا برگ ها را توسط کانتینر های یخچال دار به کارخانه فرآوری منتقل کرد.

جدا کردن برگ گیاه آلوئه ورا از قاعده
۴-۵- گیاه آلوئه ورا در منزل
از آنجا که بسیاری از طبیبان داشتن یک گلدان از گیاه آلوئه ورا را در منزل بسیار مفید می دانند، بهتر است رمز نگهداری گیاه جاودانگی را به خوبی بیاموزیم. در واقع برای داشتن یک گلدان از گیاه آلوئه ورا در منزل فقط کافی است نکاتی که به آن اشاره شد به خوبی رعایت شود.