راهنمایی جهت راه اندازی رستوران و غذای بیرون بر و تخمین هزینه ها و وسایل مورد نیاز آن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: راهنمایی جهت راه اندازی رستوران و غذای بیرون بر و تخمین هزینه ها و وسایل مورد نیاز آن (/showthread.php?tid=16271) |
راهنمایی جهت راه اندازی رستوران و غذای بیرون بر و تخمین هزینه ها و وسایل مورد نیاز آن - reza_jamali - 04-08-2017 08:59 PM سلام دوستان تو فکر راه اندازی یه آشپزخانه بیرون بر هستم به نظر شما چه فاکتورهایی رو براش باید در نظر بگیریم؟مثلا بین وسایل و تعداد غذاهایی که در روز میخوایم بدیم چه رابطه ای هست؟مکانش قبلا رستوران بوده و الانم هست داره کار میکنه و مکان و سرقفلیش مال خودمون هست و میخوام رستوران رو بردارم. در پایان برای یه آشپزخونه که در روز ناهار و شام 400 تا غذا بخواد بده بیرون هزینه ها رو چجوری ارزیابی میکنید؟ |