سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تولید بیکینک پودر و کات کبود و کربنات کلسیم خوراکی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: تولید بیکینک پودر و کات کبود و کربنات کلسیم خوراکی (/showthread.php?tid=16211)

تولید بیکینک پودر و کات کبود و کربنات کلسیم خوراکی - کارگن - 03-11-2017 10:03 PM

سلام خدمت همه دوستان
ایا کسی دوست داره در زمینه تولید بیکینگ پودر یا تولید کربنات کلسیم خوراکی یا کات کبود صنعتی وارد بشه.

RE: تولید بیکینک پودر و کات کبود و کربنات کلسیم خوراکی - کارگن - 03-11-2017 10:04 PM

اگر کسی دوست داره در زمینه تولید بیکینگ پودر یا تولید کربنات کلسیم خوراکی یا کات کبود صنعتی وارد بشه بی زحمت تو منطقه خودش یه بازار سنجی بکنه ببینیم بازار کشش را داره که تولید کنیم.

RE: تولید بیکینک پودر و کات کبود و کربنات کلسیم خوراکی - حسن قجر - 03-12-2017 06:40 PM

اینکه می فرمایید رو میشه بیشتر توضیح بدین از جمله مصارف،بازار های هدف،میزان سرمایه مورد نیاز،تخصص و....

RE: تولید بیکینک پودر و کات کبود و کربنات کلسیم خوراکی - کارگن - 03-12-2017 08:24 PM

بیکینگ پودر در تمام نانوایی ها و شیرینی فروشی ها به عنوان افزودنی برای پف کردن موادشون استفاده می کنند
کات کبود به عنوان کود شیمیایی در کشاورزی استفاده میشه
کربنات کلسیم خوراکی هم که مصرف خوراکی داره. در ایران نمی دونم الان کربنات کلسیم خوراکی تولید میشه یا وارداتی چین هست
من خودم توان خالص سازی کربنات کلسیم را دارم

RE: تولید بیکینک پودر و کات کبود و کربنات کلسیم خوراکی - pooia1390 - 04-24-2017 12:21 AM

(03-11-2017 10:03 PM)کارگن نوشته شده توسط:  سلام خدمت همه دوستان
ایا کسی دوست داره در زمینه تولید بیکینگ پودر یا تولید کربنات کلسیم خوراکی یا کات کبود صنعتی وارد بشه.

سلام.راهنمایی کنید من هستم.تا جایی که من میدونم الان مصرف جوش شیرین در نانوایی ها ممنوع شده

RE: تولید بیکینک پودر و کات کبود و کربنات کلسیم خوراکی - کارگن - 05-03-2017 09:59 PM

سلام شما تخصص و توانایی و علاقتون را میشه بفرمایید