راه اندازی مجدد کارخانه بسته بندی حبوبات و تولید روغن کنجد - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: راه اندازی مجدد کارخانه بسته بندی حبوبات و تولید روغن کنجد (/showthread.php?tid=16069) |
راه اندازی مجدد کارخانه بسته بندی حبوبات و تولید روغن کنجد - shavazi - 01-15-2017 12:20 PM با سلام ما یه کارخانه بسته بندی حبوبات داشتیم که سالیان سال بسته بود و چون سه تا شریک داشت کسی مایل به راه اندازی آن نبود الان من و شوهرم تصمیم گرفتیم دوباره اون را راه اندازی کنیم به نظر شما من چیکار کنم که دوباره با شکت مواجه نشیم و برای بازاریابی و فروش آن چه راه حلی دارید؟ ممنون میشم اساتید محترم من را راهنمایی بفرمایند. RE: راه اندازی مجدد کارخانه بسته بندی حبوبات و تولید روغن کنجد - saeedhashemi1371 - 01-16-2017 12:48 AM خب دفعه قبل چرا شکست خوردید؟ RE: راه اندازی مجدد کارخانه بسته بندی حبوبات و تولید روغن کنجد - arash.alirezaei - 08-24-2017 10:33 AM (01-15-2017 12:20 PM)shavazi نوشته شده توسط: با سلامبا سلام و درود ![]() که برای تبلیغات خود می توانید از شبکه های مجازی مثل تلگرام و اینیستا گرام استفاده کنید و دومین راه کار این است که تبلیغات حدف مند داشته باشید و از تکنیک هدیه در بازار یابیتان استفاده کنید به عنوان مثال به ازای خرید 10بسته حبوبات یک بسته رایگان به مشتری بدهید. .. ![]() |