بهترین جمله برای دادن پیشنهاد ازدواج به یک خانوم؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: بهترین جمله برای دادن پیشنهاد ازدواج به یک خانوم؟ (/showthread.php?tid=16018) |
بهترین جمله برای دادن پیشنهاد ازدواج به یک خانوم؟ - ali725 - 12-23-2016 03:47 PM بهترین جمله برای دادن پیشنهاد ازدواج به یک خانوم ؟ دوستان امیدوارم کمکم کنین. ی دختری رو دوست دارم حالا میخوام قبل از هر چیز نظر ایشون رو بدونم دوست دارم جمله اولی که میخوام بهشون بگم به یادموندنی باشه و غافلگیرشون کنم. امیدوارم کمکم کنین. هر چیز خوبی که به ذهنتون میرسه بگین. خودم این به ذهنم رسیده: ..... خانوم به نظرتون شما میتونید در کنار من خوشبخت بشید؟ ![]() RE: بهترین جمله برای دادن پیشنهاد ازدواج به یک خانوم؟ - مهدی ر - 12-23-2016 07:58 PM میشه باقی عمرمون کنار هم باشیم ؟ میشه همدم همیشگی من بشی؟ RE: بهترین جمله برای دادن پیشنهاد ازدواج به یک خانوم؟ - حسن قجر - 12-23-2016 08:08 PM اگه اشتباه نکنم اینجا انجمن کار آفرینی هستش درسته؟ |