سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
خرید از سایت خارجی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: خرید از سایت خارجی (/showthread.php?tid=15934)

خرید از سایت خارجی - Mohammad89 - 11-29-2016 12:49 AM

سلام و درود
چطور میشه از سایت های خارجی کالایی ( مثلا مکمل های ورزشی ) خرید و تو ایران تحویل گرفت.
البته مهمترین مسئله ش گمرکه.
به طور مثال میشه اگه فامیل یا دوستی خارج از کشور داریم خرید کنه ( یا خرید کنیم به ادرس اون بفرستیم ) و اون برامون به ایران ارسال کنه.
آیا گمرک اجازه ترخیص میده ؟؟؟Huh

RE: خرید از سایت خارجی - saadati - 11-29-2016 02:02 AM

توی بازارچه پرشین تولز میتونی چند نفر رو پیدا کنی که کارشون همینه از سایت هایی مثل علی اکسپرس و آمازون خرید میکنن میفرستن برات
بعضی از سایت های چینی هم به ایران ارسال دارند و خودت میتونی خرید کنی ولی نمیدونم کدوم هاشون میفرستن
گمرک هم بستگی به جنسی که میخوای بیاری داره بهتره بگیرم سلیقه ای هست !!! اگر کوچیک و جمع و جور باشه و تعداد بالا نباشه گمرک نمیخوره

RE: خرید از سایت خارجی - Mohammad89 - 11-29-2016 03:20 PM

(11-29-2016 02:02 AM)saadati نوشته شده توسط:  توی بازارچه پرشین تولز میتونی چند نفر رو پیدا کنی که کارشون همینه از سایت هایی مثل علی اکسپرس و آمازون خرید میکنن میفرستن برات
بعضی از سایت های چینی هم به ایران ارسال دارند و خودت میتونی خرید کنی ولی نمیدونم کدوم هاشون میفرستن
گمرک هم بستگی به جنسی که میخوای بیاری داره بهتره بگیرم سلیقه ای هست !!! اگر کوچیک و جمع و جور باشه و تعداد بالا نباشه گمرک نمیخوره

اون سایت ها و افرادو میدونم که کارشون اینه ولی من میخوام خودم انجام بدم.

RE: خرید از سایت خارجی - mohsen k1 - 11-30-2016 04:07 PM

(11-29-2016 02:02 AM)saadati نوشته شده توسط:  اگر کوچیک و جمع و جور باشه و تعداد بالا نباشه گمرک نمیخوره

از اداره پست شهرت سوال کن . چون قانون رو عوض کردن . از خریدهای اینترنتی هم گمرکی میگیرن. مگر اینکه بهشون بگی کسی برات از خارج به عنوان هدیه فرستاده

RE: خرید از سایت خارجی - cold_fear1 - 11-30-2016 09:09 PM

نمیتونی بیاری
علی اکسپرس برا ایرانیا ممنوع کرده از اول امسال!
من دو سه سال قبل از علی اکسپرس خرید کردم،یه دستبند 5 2.5 دلاری پست 21000 تومن میخواست بگیره که من برگشت دادم
صرف نمیکنه،اگه وزن و حجم بالایی داشته باشه علاوه بر پست گمرکی هم میگیرن ناکسا

RE: خرید از سایت خارجی - cold_fear1 - 11-30-2016 09:11 PM

(11-30-2016 09:09 PM)cold_fear1 نوشته شده توسط:  نمیتونی بیاری
علی اکسپرس برا ایرانیا ممنوع کرده از اول امسال!
من دو سه سال قبل از علی اکسپرس خرید کردم،یه دستبند 5 2.5 دلاری پست 21000 تومن میخواست بگیره که من برگشت دادم
صرف نمیکنه،اگه وزن و حجم بالایی داشته باشه علاوه بر پست گمرکی هم میگیرن ناکسا

منظور 2.5 دلار بود
این چه سایتیه ویرایش نداره!