چه شغلی رو برای شغل دوم و درامد بالا انتخاب کنم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: چه شغلی رو برای شغل دوم و درامد بالا انتخاب کنم (/showthread.php?tid=15660) |
چه شغلی رو برای شغل دوم و درامد بالا انتخاب کنم - پژمان رنجبر - 09-05-2016 06:22 PM با سلام من شاغل در یک شرکت تولیدی هستم و در قسمت فنی و تعمیرات و نگهداری این شرکت مشغول به کارم و در ماه دو هفته صبح کار و دو هفته شب کارم در هفته شب کاری کل صبح از ساعت هفت تا پنج عصر تایمم ازاده و در هفته صبح کاری از شش غروب تا ده شب ازادم تخصص من تعمیر و نگهداری دستگاه های باد کن پت و پر کن و لیبل زن،شیرینگ میباشد از شما خواهشمندم یک ایده مناسب برای شغل دوم به من پیشنهاد بدین که هم درامدش خوب باشه هم به شرایط من بخوره RE: چه شغلی رو برای شغل دوم و درامد بالا انتخاب کنم - irandac - 09-06-2016 08:52 AM در زمینه تخصص خودتون فعالیت کنید دستگاههای خراب رو بخرید و تعمیر کنید و بفروشید. یا کلا در زمینه خرید و فروش این دستگاهها فعالیت کنید مشاوره بدید RE: چه شغلی رو برای شغل دوم و درامد بالا انتخاب کنم - پرستو پرهام - 02-06-2017 01:53 PM به نظر من اگه شغلي هم بووود به منم بگين |