راهنمایی برای شروع کار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: راهنمایی برای شروع کار (/showthread.php?tid=15659) |
راهنمایی برای شروع کار - ahmadreza13 - 09-05-2016 12:01 PM سلام دوستان.من تازه با این انجمن آشنا شدم. واقعا فوق العادست!! من چند وقته که دنبال یه راه برای کسب درآمد میگردم.سرمایه هم ندارم.چند وقته خیلی فکرم رو درگیر کرده تا اینکه یه ایده به ذهنم رسید. من توی استان خوزستان زندگی میکنم و دسترسی زیادی به شهره گناوه دارم چون نزدیکه به ما. تصمیم گرفتم که برم از گناوه برای شهر های اطراف جنس بیارم. برنامم اینه که یه سر به مغازه های لوازم آرایشی گناوه بزنم و ازشون قیمت اجناس و کاتالگ بگیرم. از این قیمتا یه لیست درست کنم و به دوتا از شهرهای اطراف برم و واسشون سفارش بگیرم. بعد به تعدادی که سفارش گرفتم واسشون خرید کنم و ببرم دوستان من تا حالا بازاریابی نکردم. میشه لطفا کمکم کنید که چطور باید سفارش بگیرم؟چی باید همرام ببرم جز لیست قیمتا؟ چی باید بگم؟ واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید RE: راهنمایی برای شروع کار - ahmadreza13 - 09-06-2016 07:38 PM دوستان واقعا کسی نیست منو راهنمایی کنه؟ |