پرورش گیاه آلوئه ورا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: مشاوران ویژه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=188) +--- موضوع: پرورش گیاه آلوئه ورا (/showthread.php?tid=15652) |
پرورش گیاه آلوئه ورا - خانم مهندس - 09-04-2016 02:01 PM سلام دوستان من قصد دارم یه زمین 1000 متری اطراف کرج بگیرم واسه پرورش گیاه الوورا. طبق تحقیقاتی که از طریق اینترنت انجام دادن شغل آسونیه درآمد خوبی هم داره. ولی جهاد که رفتم کلا چیزای دیگه ای میگفتن اینکه آسون نیست و ازون مهم تر به خاطر اینکه هیچ بازاری تو البرز نداره درامدی هم نمیتونه داشته باشه. در ضمن گفتن که جهاد هم هیچ کمکی نمیکنه نه وام نه حمایت نه هیچی الان خیلی گیج شدم میخواستم دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارن اگر میشه راهنمایی کنن ممنون RE: پرورش گیاه آلوئه ورا - simorghsoft - 09-04-2016 10:34 PM به نظرم تنها دلیلی که گفتن بازار نداره وسخته این بوده که هیچ علاقه ای به کمک نداشتن اگر همون اول به شما میگفتن ما هیچ کمکی به شما نمیتونیم بکنیم ولی فکر میکنیم کار سختی هست بهتر بود RE: پرورش گیاه آلوئه ورا - jenuse - 09-05-2016 12:11 PM به نظر منم کار سختیه کلا کشاورزی شغل سختیه. یه طرح دیگه بردار |