سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راهنمایی برای راه اندازی مرکز تکثیر و چاپ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: راهنمایی برای راه اندازی مرکز تکثیر و چاپ (/showthread.php?tid=15642)

راهنمایی برای راه اندازی مرکز تکثیر و چاپ - reza_jamali - 09-02-2016 04:21 PM

سلام
بنده قصد دارم یه مرکز کپی و چاپ راه اندازی کنم
میخواستم دوستانی که چیزی فکری ایده ای به ذهنشون میرسه راهنمایی کنند در مورد خود کار یا وسایل مورد نیاز یا مبلغ سرمایه اولیه؟
مثلا چاپ فاکتور مغازه ها ، دسته قبض و آگهی فوت کپی جزوات و کارهای کپی و تایپ مدارس و دانشگاه و...مغازه ای هم که در نظر دارم کنار دادگاه هستش.

RE: راهنمایی برای راه اندازی مرکز تکثیر و چاپ - reza_jamali - 09-02-2016 09:27 PM

(09-02-2016 04:21 PM)reza_jamali نوشته شده توسط:  سلام
بنده قصد دارم یه مرکز کپی و چاپ راه اندازی کنم
میخواستم دوستانی که چیزی فکری ایده ای به ذهنشون میرسه راهنمایی کنند در مورد خود کار یا وسایل مورد نیاز یا مبلغ سرمایه اولیه؟
مثلا چاپ فاکتور مغازه ها ، دسته قبض و آگهی فوت کپی جزوات و کارهای کپی و تایپ مدارس و دانشگاه و...مغازه ای هم که در نظر دارم کنار دادگاه هستش.

این کارها هم هست که کنارش انجام بدم خدمات : فتوکپی - صحافی فنری ( مارپیچ - دوبل ) - صحافی زرکوب - زیراکس طولی - پلات رنگی - تایپ - پرینت - لمینت - سربرگ

RE: راهنمایی برای راه اندازی مرکز تکثیر و چاپ - soheyl_ir89 - 09-02-2016 10:02 PM

سلام
اونجا چنین مغازه ای هست؟
مغازه ای که شما درنظر گرفتی خالیه؟ قبلا چی بوده اونجا؟ اوضاع کاسبی بقیه مغازه های همکاری شما چه طوره اونجا؟

RE: راهنمایی برای راه اندازی مرکز تکثیر و چاپ - reza_jamali - 09-03-2016 04:10 PM

(09-02-2016 10:02 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط:  سلام
اونجا چنین مغازه ای هست؟
مغازه ای که شما درنظر گرفتی خالیه؟ قبلا چی بوده اونجا؟ اوضاع کاسبی بقیه مغازه های همکاری شما چه طوره اونجا؟

چنین مغازه ای نیست ولی مغازه هایی هستند که فقط کپی با دستگاهای معمولی میگیرن و نهایتا فنر کردن جزوات رو انجام میدن و به این شکل و انحصاری که من در نظر دارم مرکز کپی راه اندازی کنم و تخصصی در این زمینه کار کنم مغازه ای نیست

RE: راهنمایی برای راه اندازی مرکز تکثیر و چاپ - aligoli - 09-03-2016 04:26 PM

ایده خوبیه اما دستگاه های چاپ بزرگ هستند نمیتونی بذاری مغازه، مگر اینکه سفارش بگیری مثلا 2 روزه ببری بهارستان برات انجام بدن.
اما کلا ایده توسعه خوبه.

RE: راهنمایی برای راه اندازی مرکز تکثیر و چاپ - Kaseb - 09-04-2016 09:28 AM

دوست عزیز من دو تا دستگاه پلاتر و لمینیت دارم و قصد فروششون رو دارم. دستگاه ها کاملا نو هستند و حداکثر 30 متر باهاشون چاپ زدم و لمینیت کردم. خواستی در خدمتم

RE: راهنمایی برای راه اندازی مرکز تکثیر و چاپ - reza_jamali - 09-14-2016 07:41 PM

سلام مجدد
کسی دیگه ای نبود راهنمایی بیشتری مشورتی نظر خاصی؟
همچنان منتظرم.

RE: راهنمایی برای راه اندازی مرکز تکثیر و چاپ - khademian - 11-14-2016 02:28 PM

(09-04-2016 09:28 AM)Kaseb نوشته شده توسط:  دوست عزیز من دو تا دستگاه پلاتر و لمینیت دارم و قصد فروششون رو دارم. دستگاه ها کاملا نو هستند و حداکثر 30 متر باهاشون چاپ زدم و لمینیت کردم. خواستی در خدمتم

سلام. کدام شهر هستین؟