سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بسته بندی در خانه ؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: بسته بندی در خانه ؟ (/showthread.php?tid=15559)

بسته بندی در خانه ؟ - mehran_mahmoodi - 08-08-2016 03:30 PM

سلام دوستان
من قصد دارم یه سری غلات و حبوبات رو بسته بندی کنم و پخش کنم تو سوپر های سطح شهر .
من راستش سرمایه گذار دارم اما گفته تا نبینه که از صفر شروع کردم و خوب پیش میرم دستم رو نمیگیره . میگه که باید بفهمی پول درآوردن آسون نیست . حق هم داره .
حالا اینا به کنار
از کجا باید شروع کنم ؟
میخوام فله ای بخرم و بسته بندی کنم و پخش کنم .
داخل خونه بعید میدونم اجازه بدن میدن ؟
حتی نمیدونم از کجا شروع کنم تا اینجا قیمت فله ای رو درآوردم و منبع هام رو پیدا کردم حالا میمونه جواز و .... که نمیدونم از کجا شروع کنم .

RE: بسته بندی در خانه ؟ - محمد کشاورز legend - 09-08-2016 01:51 AM

سلام دوست عزیز.اگر داخل خونه میخوای این کارو راه بندازی باید بری جهاد کشاورزی برای مجوز مشاغل خانگی شاخه حبوبات بعدش بری وزارت بهداشت مکانتو بهشون معرفی کنی بیان مکانتو که یه اتاق از خونتون میتونه باشه رو نگاه کنن و بعد از تایید شدن باید شرکت ثبت کنی.باید یه نفرو به عنوان مسئول فنی به بهداشت معرفی کنی که حتما باید لیسانس مواد غذایی داشته باشه . بعدش هم جنستو میبری ازمایشگاه تا مجوز تولید بهت بدن. اگه مجوز بهداشت نداشته باشی و پخش کنی میتونه برات دردسر درست بشه. یا علی

RE: بسته بندی در خانه ؟ - elco - 09-08-2016 06:29 PM

(08-08-2016 03:30 PM)mehran_mahmoodi نوشته شده توسط:  سلام دوستان من قصد دارم یه سری غلات و حبوبات رو بسته بندی کنم و پخش کنم تو سوپر های سطح شهرمن راستش سرمایه گذار دارم اما گفته تا نبینه که از صفر شروع کردم و خوب پیش میرم دستم آنتالیا رونمیگیره . میگه که باید بفهمی پول درآوردن آسون نیست . حق هم داره خرید . حالا اینا به کنار از کجا باید شروع کنم ؟ میخوام فله ای بخرم و بسته بندی کنم و پخش کنم . داخل خونه بعید میدونم رزرو هتل اجازه بدن میدن ؟ حتی نمیدونم از کجا شروع کنم تا اینجا قیمت فله ای رو درآوردم و منبع هام رو پیدا کردم حالامیمونه جواز و .... که نمیدونم از کجا شروع کنم . سلام دوستان من قصد دارم یه سری تور ترکیه غلات و حبوبات رو بسته بندی کنم و هتل پخش کنم تو سوپر های سطح شهرمن راستش سرمایه گذار دارم اما گفته تا نبینه که از صفر شروع کردم و خوب پیش میرم دستم رونمیگیره . میگه که باید بفهمی پول درآوردن آسون نیست . حق هم داره . حالا اینا به کنار از کجا باید شروع کنم ؟ میخوام فله ای بخرم و بسته بندی کنم و پخش کنم . داخل خونه بعید میدونم اجازه بدن میدن ؟ حتی نمیدونم از کجا شروع کنم تا اینجا قیمت فله ای رو درآوردم و منبع هام رو پیدا کردم حالامیمونه جواز و .... که نمیدونم از کجا شروع کنم .

درود

دوست عزیز اول با اون طرف مشخص کنید که 100% باشه و یهو وسط کار ولتون نکنه
دوم اینکه حتمال نیاز و سرایط منطقه خودتونو در نظر بگیرید که چی هست و بعد شروع کنید
داخل منزل هم مشکلی نداره تا زمانی که متوجه نشن

RE: بسته بندی در خانه ؟ - sorin - 09-08-2016 06:49 PM

سلام
کارخونه با ظرفیت خالی با مجوز های بهداشتی جهت بسته بندی حبوبات با برند خودتون هست تمایل داشتین پیام بدین