کسب درآمد با سرمایه ی 50 میلیون - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: کسب درآمد با سرمایه ی 50 میلیون (/showthread.php?tid=15536) |
کسب درآمد با سرمایه ی 50 میلیون - ahwazdev - 08-01-2016 04:36 PM سلام دوستان من دانشجو هستم و چندماهی هست (4-5 ماه) که مشغول کارم، توی این چند وقت تونستم 50 میلیون پس انداز کنم الان میخوام با این سرمایه ام کار کنم، میخواستم بدونم پیشنهاد شما چیه؟ دنبال مغازه زدن و .. نیستم، کلا میخوام یه چیزی باشه که سرمایه ام کار کنه نه خودم، به دنبال درآمد نجومی هم نیستم فقط دنبال یه درآمد نسبتا مطمئن هستم (به عنوان سرمایه گذار) در مورد شتاب دهنده های استارتاپی یه چیزایی شنیدم، ممنون میشم اگر کسی اطلاعات دقیقی در این زمینه یا زمینه های مشابه داره راهنمایی کنه برخی از دوستان هم احتمال میدم بگن که همین کار خودت رو ادامه بده، باید بگم که کار خودم هم هستش و مشغولش هستم، منتهی کاره من نیازی به سرمایه نداره و فقط داشتن تخصص کافی هست، به همین دلیل میخوام سرمایه رو توی یه زمینه ای دیگه ببرم که اگر بعدها کارم با مشکل مواجه شد حداقل توی زمینه های دیگه یه مقداری پس انداز کرده باشم پیشاپیش متشکرم از راهنمایی هاتون RE: کسب درآمد با سرمایه ی 50 میلیون - arash.alirezaei - 08-22-2017 07:25 PM (08-01-2016 04:36 PM)ahwazdev نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام کار خودت را ادامه بده و در کنار آن می توانی در بورس و یا ارز و طلا سرمایه گذاری کنید و اگر در اطلاع کمی داری میتوانی در اینترنت و یا افرادی که می شناسی اطلاعات بگیری را یگان دانلود کنید .. |