سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
علم تغذيه براي داشتن اندامي متناسب براي ميلياردرها - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+--- موضوع: علم تغذيه براي داشتن اندامي متناسب براي ميلياردرها (/showthread.php?tid=1552)

صفحه ها: 1 2

علم تغذيه براي داشتن اندامي متناسب براي ميلياردرها - MARYAR - 01-04-2012 05:30 PM

بعد از جلسات متعدد حضوري و ديدن دوستان ميلياردر چاق!!!! بر آن شدم كه در باره داشتن اندام متناسب براي دوستان ميلياردرمان تحقيقاتي انجام داده و در اين بخش قرار دهم.SmileBig Grin

RE: علم تغذيه براي داشتن اندامي متناسب براي ميلياردرها - MARYAR - 01-04-2012 05:31 PM

نياز هر شخص به انرژي , به مشخصات پنجگانه او بستگي دارد :

1 _ وزن : هرچه وزن فرد بيشتر باشد اين فرد به انرژي بيشتري نياز دارد .
2 _ قد : افرادي كه قد بلند تري دارند , به انرژي بيشتري نياز دارند .
3 _ سن : هرچه سن بيشتر شود , انرژي كمتري مورد نياز است .
4 _ ميزان فعاليت : هرچه فعاليت بدن بيشتر باشد نياز به انرژي بيشتر خواهد بود .
5 _ جنسيت : نياز مرد به انرژي بيش از نياز زن است .
انرژي تقريبي مورد نياز براي يك كارمند مساوي است با وزن بدن ضرب در 30 . مثلا" مرد كارمندي كه 70 كيلو گرم وزن دارد براي تامين انرژي مورد نياز يك روز خود به كسب 2100 كالري نياز دارد , چون 30*7=2100 كالري.
پس اگر اين شخص روزانه 2100 كالري بخورد , وزن او ثابت مي ماند , اما اگر بيشتر از 2100 كالري بخورد وزن او افزايش مي يابد , و اگر كمتر از اين مقدار كالري مصرف كند وزن او كاهش مي يابد .
اگر انساني 7700 كالري اضافه بر نياز خود مصرف كند وزن او يك كيلو گرم افزايش مي يابد و اگر 7700 كالري كمتر از نياز خود مصرف كند وزن او يك كيلو گرم كمتر مي شود .
چاقها بايد با ((تنظيم)) غذاهاي خود , استفاده از غذاهاي پرحجم اما كم كالري , جلوگيري از پرخوريهاي بين وعده هاي غذايي , و از بين بردن احساس رغبت به خوردن , با غذاهاي تعيين شده شكم خود را پر كنند و بعد از رسيدن به وزن طبيعي , سفر پر مشقت نگهداري وزن را مد نظر داشته باشند . افرادي كه بيش از 15% اضافه وزن دارند چاق هستند .

RE: علم تغذيه براي داشتن اندامي متناسب براي ميلياردرها - MARYAR - 01-04-2012 05:32 PM

رقم توده بدن يا عدد سلامتي (B.M/I) Body Mass Index
به منظور تعيين عدد سلامتي از رابطه زير استفاده ميشود :
وزن به كيلوگرم
= BMI
قد به متر * قد به متر
رقمي كه بدست مي آيد نشانه وضعيت اندام آن شخص است .

اگر B.M.I كمتر از 8/19 باشد , فرد لاغر است .
اگر B.M.I از رقم 8/19 لغايت 26 باشد , وزن فرد طبيعي است .
اگر B.M.I از رقم 26 الي 29 باشد , فرد اضافه وزن دارد .
اگر B.M.I بيشتر از رقم 29 باشد , فرد چاق است .

RE: علم تغذيه براي داشتن اندامي متناسب براي ميلياردرها - MARYAR - 01-04-2012 05:34 PM

دوستان ميلياردر زود تند سريع رقم BMI خودتان را دربياريد و در تصميم بگيريد

RE: علم تغذيه براي داشتن اندامي متناسب براي ميلياردرها - 3ObHaN - 01-04-2012 05:56 PM

قد به متر * قد به متر ؟
یا قد به متر * وزن به کیلو ؟
وزن به كيلوگرم تقيسم بر قد به متر × قد به متر = BMI
BMI بنده عدد 23.1 است !
آيا تا كنون از خود پرسيده ايد كه از نظر تناسب اندام در چه وضعيتي هستيد0 آيا چاق يا لاغر هستيد يا اينكه در وزن سلامت قرار داريد . اگر چه با بررسي ظاهري اندام ميتوان به اين سؤال پاسخ تقريبأ مناسبي داداما براي جواب دقيق نياز به معيارهاي علمي داريم 0

وزن سلامت

از ديدگاه پزشكي و علم تغذيه وزن سلامت ( وزن ايده آل) وزني است كه در آن سلامت جسماني انسان در حداكثر و احتمال ابتلا به بيماري ها در حداقل خود باشد0

براي تعين وزن سلامت روش هاي مختلفي وجود دارد كه يكي از متداول ترين آنها ، روش تعيين شاخص توده بدن يا BMI است 0

در اين روش با در نظر گرفتن وزن وقد شخص BMI او را بدين ترتيب محاسبه مي كنند :

وزن بر حسب كيلو گرم

-------------------- = شاخص توده بدن (BMI )

مجذور قد بر حسب متر

تفسير BMI

اگر عدد حاصله كمتر از 20 باشد شخص كمبود وزن دارد 0

اگر اين عدد بين 20 و 25 باشد شخص در وزن سلامت قرار دارد0

اگراين عدد بين 25 و30 باشد فرد اضافه وزن دارد0

اگر عدد حاصله بين 30 و 35 باشد شخص چاق وبالاتر از 35 بسيار چاق محسوب مي شود 0

اهميت تفسير BMI

همانگونه كه گفته شد در محدوده BMI 20 تا 25 شخص در وزن سلامت و شرايط جسماني مطلوب قرار دارد0 از BMI 25 به بالا . هر چه اين مقدار افزايش يابد احتمال بروز بيماري ها و مشكلات سلامتي زيادتر ميشود بطوريكه BMI 30 و بالاتر با خطر جدي بيماري هاي قلبي، افزايش بعضي انواع سرطان، سكته مغزي، فشار خون و كلسترول بالا، ديابت و000000 همراه است0

آيا معيار BMI براي تعين وزن سلامت كاملأ دقيق است ؟

اگر چه اندكس BMI در بيشتر مواقع معيار مناسبي براي تعين وضعيت تناسب اندام مي باشد و ليكن از آنجائيكه بدون در نظر گرفتن مقدار چربي بدن و تنها با در نظر گرفتن قد و وزن شخص محاسبه مي شود احتمال بروز خطا در اين روش وجود دارد مثلأ اگر شخصي بدن بسيار عضلاني داشته باشد وزن او از حد معمول بيشتر و بر طبق شاخص BMI چاق محسوب مي شود در حاليكه مي دانيم چاقي به علت تجمع و افزايش تودة چربي در بدن است و يك فرد داراي بدن عضلاني در حقيقت چاق نيست0

امروزه براي محاسبه دقيق چاقي، لاغري و تناسب اندام از فرمول هايي استفاده مي كنند كه علاوه بر قد و وزن، جنسيت، سن، نوع استخوان بندي، ميزان چربي و ديگر فاكتورهاي تأثيرگذار را در نظر مي گيرند0

RE: علم تغذيه براي داشتن اندامي متناسب براي ميلياردرها - MARYAR - 01-04-2012 06:16 PM

من از سايت ايران سلامت و كتاب هايي كه داشتم نوشتم و فكر مي كنم فرمول من درست باشه

RE: علم تغذيه براي داشتن اندامي متناسب براي ميلياردرها - 3ObHaN - 01-04-2012 06:22 PM

(01-04-2012 06:16 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:  من از سايت ايران سلامت و كتاب هايي كه داشتم نوشتم و فكر مي كنم فرمول من درست باشه

من تو گوگل BMI رو سرچ کرد هم انگلیسی و هم فارسی این فرمول اومد !
دوستان بهترین راه لاغری جدا شدن از خونواده و مجردی زندگانی کردن در کشوری در جنوب شرقی اسیاست Big GrinBig GrinBig Grin

RE: علم تغذيه براي داشتن اندامي متناسب براي ميلياردرها - مهدی گل محمدی - 01-04-2012 07:38 PM

من فقط دوماه شب ها شام نخوردم 14 کیلو لاغر کردم.

RE: علم تغذيه براي داشتن اندامي متناسب براي ميلياردرها - shahram......32 - 01-05-2012 12:02 AM

افرين به اراده ي اقا مهدي...

RE: علم تغذيه براي داشتن اندامي متناسب براي ميلياردرها - بهنام ذوالفقارزاده - 01-05-2012 10:26 AM

آفرین به آقا مهدی
آفرین
اراده داشته باشی در هرکاری موفق میشی.
به امید روزی که به آرزوهات رسیده باشی.