نیاز به شریک کاری جهت ایده عالی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: نیاز به شریک کاری جهت ایده عالی (/showthread.php?tid=15482) |
نیاز به شریک کاری جهت ایده عالی - emertat - 07-17-2016 03:50 PM با سلام .نیازمند یک شریک کاری جهت راه اندازی رستوران خاص و منحصر به فرد هستم که نمونشو تو ایران نداریم و مطمئنا بعد از یک مدت قابلیت زنجیره ای شده رو دارد. بنده 8 سال سابقه مدیریت و شرکت داری و واردات و کسب و کار اینترنتی رو دارم و نیاز به یک فرد با انگیزه ، صادق و با پشتکار ، و باتجربه کار مستقل کردن دارم و ساکن تهران هم باشد . info@emertat-co.com RE: نیاز به شریک کاری جهت ایده عالی - jenuse - 07-21-2016 10:03 PM متاسفانه سرمایه ای ندارم RE: نیاز به شریک کاری جهت ایده عالی - shimakia - 08-22-2016 11:40 PM [quote='emertat' pid='165457' dateline='1468754448'] با سلام .نیازمند یک شریک کاری جهت راه اندازی رستوران خاص و منحصر به فرد هستم که نمونشو تو ایران نداریم و مطمئنا بعد از یک مدت قابلیت زنجیره ای شده رو دارد. بنده 8 سال سابقه مدیریت و شرکت داری و واردات و کسب و کار اینترنتی رو دارم و نیاز به یک فرد با انگیزه ، صادق و با پشتکار ، و باتجربه کار مستقل کردن دارم و ساکن تهران هم باشد . info@emertat-co.com سرمایه شریک چقدر باید باشد؟ RE: نیاز به شریک کاری جهت ایده عالی - mojtabahd - 11-01-2016 02:36 PM با سلام لطفا ایده و طرح را به صورت خصوصی مطرح نمایید . مبلغ برآورد سرمایه اولیه را نیز بفرمایید. RE: نیاز به شریک کاری جهت ایده عالی - سنندجی - 04-09-2017 11:55 PM سلام لطفا طرحتون رو با میزان سرمایه بفرمایید |