شرکت برنامه نویسی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: شرکت برنامه نویسی (/showthread.php?tid=15480) |
شرکت برنامه نویسی - speeedd - 07-17-2016 10:10 AM سلام دوستان خسته نباشید... من حدود 10 ساله که برنامه نویسی تحت وب انجام میدم و قصد دارم یه شرکت راه اندازی کنم. یه تیمی هم جمع کردم که برنامه نویس اندروید و ios و C# و یکی هم برای بخش تبلیغات گزاشتم و گفتم به همشون به صورت پروژه ای کار خواهیم کرد... حالا به نظرتون توی این بازار الان واقعا این کار جواب میده.. راهکار تبلیغاتی چیزی دارید. و اینکه تجربیاتتون را هم در اختیارم قرار بدید ممنون RE: شرکت برنامه نویسی - alicpu - 07-17-2016 12:31 PM جواب دادن که صد در صد جواب میده هیچ وقت دور نیست به خصوص فضای مجازی و اینترنت و از همه مهم تر زبان های مثل اندروید که هر روز نیاز به اپلیکیشن های جدید تر و به روز تر داریم خود دنیای اندروید و نرم افزار ان دنیای بی نهایت پول در ان است اگر بدانیم مقصد را و بازار را به خوبی بشناسیم فقط با همین اندروید می توانید موفق باشید درامد خیلی خوبی دارد به خصوص نرم افزار های که کاربر محور ساخته می شوند. RE: شرکت برنامه نویسی - speeedd - 07-17-2016 09:50 PM (07-17-2016 12:31 PM)alicpu نوشته شده توسط: جواب دادن که صد در صد جواب میده ممنون از شما حالا یه سری هدف هایی داریم که قصد داریم با استارپ اجرا کنیم. |