تولید تیکه های پلاستیکی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: تولید تیکه های پلاستیکی (/showthread.php?tid=15458) |
تولید تیکه های پلاستیکی - yasweb - 07-08-2016 05:49 PM با سلام . بنده بدنبال تولید یکسری لوازم هستم که نیاز دارم تا تیکه های پلاستیکی خاصی داشته باشم . خواستم بدونم از دوستان کسی میتونه بنده رو راهنمایی کنه و یا شرکتی رو میشناسه که بتونه همچین قطعاتی برام تولید کنه ؟ ممنون میشم که راهنماییم کنید ... RE: تولید تیکه های پلاستیکی - RamHad - 07-14-2016 01:06 AM (07-08-2016 05:49 PM)yasweb نوشته شده توسط: با سلام . با سلام دوست عزيز اول شما مشخص كنين ميخواين تعداد زياد توليد كنين يا فقط يه چند عدد. اگر تعداد زياد ميخواين توليد كنين بهتره برين سراغ قالب سازها براي ساخت قالب تزريق پلاستيك كه البته منم براي يه دستگاهي كه داشتم ميساختم همين روشو انجام دادم. اگر يه تعداد كم ميخواي بهتره بري سراغ پرينتر سه بعدي كه البته شرايط خاص و اندازه اون محدوده. اگر سوال تخصصي تري داشتي من در خدمتم. موفق باشي |