درخواست مشاوره - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: درخواست مشاوره (/showthread.php?tid=15417) |
درخواست مشاوره - aminrafael3 - 06-19-2016 10:00 AM با سلام خدمت سروران و دوستان عزیزم دوستان من یه مشکل بزرگ واسم پیش اومده.تو یه شرکت وابسته به صنایع الکترونیک کار میکنم.در بخش بازرکانی شرکت مسائل مربوط به قراردادها و کنترل پروژه ها رو انجام میدادم دو هفته هست مدیر عامل عوض شده و میگه بخش بازرگانی باید تعطیل بشه و اعضای بازرگانی باید خودشون از بیرون کار برای شرکت بیارن که حداقل ماهی 50 میلیون باشه.یعنی اگر 50 میلیون بیاری همون حقوق اداره کار رو بهمون میده اگر بین 50-100 باشه 3 درصد و اگر از 100 بالاتر باشه 3.5 درصد.و گفته از برج 4 دیگه بهمون حقوق نمیده فقط گفته تنها لطفی که بهتون میکنم بیمه رو فعلا رد میکنم براتون.من واقعا درمونده شدم الان.یه راه دیگه هم داده که اگر نمیتونید برید تو خط تولید کار کنید که من به هیچ عنوان علاقه ای به این کار ندارم.لازم به ذکره که کلا تو یه سال با پول بیمه که خودشون میدادن حدود 14.5 میلیون بهمون میدادن(ماهی یک تومن) من فوق دیپلم کامپیوتر و دانشجوی حقوق هستم که سه ترم دیگه مدرک حقوقمو میگیرم. حدود 10 هکتار زمین کشاورزی هم داریم که بلا استفاده افتاده حدود 20 کیلوتری شیراز که بخش اعظمی از اون آب هم داره دوستانم که کار آزاد میکنن دائم میگن کار بیرون خیلی داغون هست و این بحثهارو میکنن واسه همین ترس دارم الان احتیاج به راهنمائی شما دوستان عزیزم دارم.چون کسی رو ندارم ممنون |