سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
دور زدن تحریم ها - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: دور زدن تحریم ها (/showthread.php?tid=1540)

RE: اعضا - homer - 01-04-2012 12:43 PM

با سلام خدمت همه عزیزانم
من ایده ای به ذهنم رسیده از آقای کاظمی و پدر بزرگوارم جناب قربانیان و دیگر دوستان تقاضا دارم نظراتشان رو بفرستند تا ببینیم روش می تونیم کار کنیم. ایده ام این هست همانطوری که همگی دوستان می دونن روز به روز دایره تحریم ها علیه کشورمان تنگ و تنگ تر می شه و فشار این تحریم ها به قشر متوسط به پایین جامعه افزون تر میشه من نظرم این هست با مقامات دولتی و هیات دولت این ایده رو مطرح کنیم همایشی رو بذاریم تحت عنوان ( دور زدن تحریم ها و راه برون رفت از وضع موجود) یقین دارم این کار ایده های خوبی مطرح میکنه و باعث اعتماد سازی برای ما هم خواهد شد دولت هم تو این زمینه کمک میکنه .
ارادتمند همه - خانه ای
09188433109
نظرتان رو حتما بدین لطفا

RE: دور زدن تحریم ها - MARYAR - 01-04-2012 01:26 PM

بسيار ايده خوبي ست و حتي مي توان فراخوان مقاله هم داد.
البته بايد كسي حتما بتواند نظر هيات دولت را براي اين همايش جلب كند وگرنه اجراي ايده مسمر ثمر نخواهد بود

RE: دور زدن تحریم ها - tondar12 - 10-07-2012 03:39 PM

دوستان نمی دونم این حرف چه قدر واقعیت داره ولی من فقط شنیدم !
گفته میشه بطری سرم هم جزو تحریم قرار گرفته و انگار تکنولوژی خاصی داره که هنوز در کشور ساخته نمی شه!
آیا این درسته؟!

RE: دور زدن تحریم ها - m_grate29 - 10-07-2012 03:58 PM

تحریم یک واقعیت خنده داری بیش نیست
اگر تحریم چرا بنز بی ام دبلیو پورشه و... وارد ایران میشه
پورشه 60 تا از بهترین ماشین ها شو وارد خاورمیانه کرده 43 تاش وارد ایران شده
الانم که نمایندگی مازراتی گرفتند
محصولات امریکایی گندم از امریکا وارد میشه و ...
تحریم ... این همه نمایندگی فعال اروپایی در ایران

ارز هم خود صراف ها و مافیا میبرن بالا
یورو زده 3600 میگم چرا نمیدی پول بارنامه باید بدم ... میگه هر وقت شد 5000 تومن بیا بهت بدم
این تحریم نیست این کلاه برداری هست از خودی

RE: دور زدن تحریم ها - سعید محمدی - 10-07-2012 04:07 PM

البته دوستان تحریم برای خیلی از شرکتهای داخلی که توان تولید داشته باشند عین رحمت هستش که بدون رقیب جدی محصولاتشون فروخته می شه

RE: دور زدن تحریم ها - mhe - 10-07-2012 10:03 PM

(10-07-2012 03:58 PM)m_grate29 نوشته شده توسط:  تحریم یک واقعیت خنده داری بیش نیست
اگر تحریم چرا بنز بی ام دبلیو پورشه و... وارد ایران میشه
پورشه 60 تا از بهترین ماشین ها شو وارد خاورمیانه کرده 43 تاش وارد ایران شده
الانم که نمایندگی مازراتی گرفتند
محصولات امریکایی گندم از امریکا وارد میشه و ...
تحریم ... این همه نمایندگی فعال اروپایی در ایران

ارز هم خود صراف ها و مافیا میبرن بالا
یورو زده 3600 میگم چرا نمیدی پول بارنامه باید بدم ... میگه هر وقت شد 5000 تومن بیا بهت بدم
این تحریم نیست این کلاه برداری هست از خودی

واقعا اين حرف از شما بعيده.مگه دست ماست دلار؟خب وقتي به جاي پول نفت جنس يا روپيه يا... ميدند انتظار داريد دلار ارزان باشه؟

بعدشم لطفا دوستان لطفا خوش بيني را به ساده بيني تبديل نكنند اين تلاشها بي فايدست

RE: دور زدن تحریم ها - m_grate29 - 10-07-2012 11:16 PM

نمیتونم خیلی از مسائل رو باز کنم

ولی مردمی که کشورشان نفت دارند به 2 دسته تقسیم میشوند
1.کشور خوشبخت(ماهیانه بین 5000 تا 12000$ میره سر سفره)
2.کشور فقیر(ماهی 45000 تومن یعنی 15$)

RE: اعضا - jahanagahi - 10-08-2012 01:25 AM

(01-04-2012 12:43 PM)homer نوشته شده توسط:  با سلام خدمت همه عزیزانم
من ایده ای به ذهنم رسیده از آقای کاظمی و پدر بزرگوارم جناب قربانیان و دیگر دوستان تقاضا دارم نظراتشان رو بفرستند تا ببینیم روش می تونیم کار کنیم. ایده ام این هست همانطوری که همگی دوستان می دونن روز به روز دایره تحریم ها علیه کشورمان تنگ و تنگ تر می شه و فشار این تحریم ها به قشر متوسط به پایین جامعه افزون تر میشه من نظرم این هست با مقامات دولتی و هیات دولت این ایده رو مطرح کنیم همایشی رو بذاریم تحت عنوان ( دور زدن تحریم ها و راه برون رفت از وضع موجود) یقین دارم این کار ایده های خوبی مطرح میکنه و باعث اعتماد سازی برای ما هم خواهد شد دولت هم تو این زمینه کمک میکنه .
ارادتمند همه - خانه ای
09188433109
نظرتان رو حتما بدین لطفا
ضمن نهایت تشکر از اینکه به فکر جامعه هستید.این دور زدن و راه برون رفت که هنوز برای ما مشخص نیست.؟
[اقتصاد دانهای زیادی هستند که در این رابطه با دولت همکاری میکنند.[/b]

RE: دور زدن تحریم ها - هومان هرمزدی - 10-09-2012 02:18 PM

تحریم یعنی اینکه وارد کننده مجبور هستش پول بیشتری برای واردات کالا خرج کنه.همیشه برای کنکوری ها میگن به جای اینکه سعی کنید سر فصل های بیشتری رو جویده و نیم جویده بخونید و آخرش تویه سوالات کنکور دو به شک بمونید و منفی بزنید سعی کنید تعداد سرفصل کمتری بخونید و کامل اون سرفصل رو بفهمید و بتونید همه ی تست های اون سرفصل رو با اعتماد کامل پاسخ بدهید تا نتیجه ی بهتری بگیرید.
به جای اینکه سعی کنیم پا به عرصه های جدید بذاریم اول عرصه هایی که قبلا شروع کردیم و رو به شکوفایی برسونیم.الان ایران مهد کشاورزی هستش اما توجه نمیشه اگه بذرهای ضد آفت و با محصول دهی بالا رو به صورت گسترده استفاده کنیم و محصولات کشاورزی حاصله رو صادر کنیم میتونیم سایر کالاهای مورد نیاز کشور رو حتی چندیدن برابر قیمتی که الان دارند به راحتی وارد کنیم.