راهنمايي در خصوص تاسيس توليدي با سرمايه اندك - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: راهنمايي در خصوص تاسيس توليدي با سرمايه اندك (/showthread.php?tid=15329) |
راهنمايي در خصوص تاسيس توليدي با سرمايه اندك - M_ESMAILI - 06-01-2016 10:48 AM با سلام خيلي وقته كه تو فكر راه اندازي يك توليدي هستم ساكن شمال كشور هستم و يه انبار در حدود 35 متر هم در اختيار دارم از خياطي سر رشته دارم و به توليد محصولات كشاورزي هم علاقه دارم اما سرمايه كه مي تونم بذارم محدوده در حد 5 الي 6 ميليون تومن مدتي بود كه در فكر توليد لباس بچه بودم اما با توچه به واردات سرسام آور از چين اين كار نمي تونه سودي داشته باشه روي توليد و پروش قارچ مطاله كردم اما هنوز به نتيجه اي نرسيدم لطفا دوستان راهنمايي كنند چه كاري را شروع كنم و چه مقدماتي را آماره كنم با تشكر RE: راهنمايي در خصوص تاسيس توليدي با سرمايه اندك - moele - 06-01-2016 11:52 AM سلام اگر در دوختن لباس بچه توانایی لازم را دارید و از همه مهمتر خلاقیت دارید تکنیک های بازاریابی و فروش یاد بگیرید می تونید موفق باشید اینکه جنس از چین میاد بله اما لباس تک دوز و خلاق بازار خودش را داره کسی که مثلا 20تا خیاط داره و تولیدی لباس داره باید نگران این چیزها باشه نه شما .البته با همین خیاطی و خلاقیت می تونید کلی کارهای خلاقانه انجام بدهید و با بسترهای رایگانی مثل تلگرام یا اینستاگرام به کل کشور جنس بفروشید و حتی پیش فروش کنید یعنی اول سفارش بگیرید بعد بدوزید اما تمام اینها همت و مطالعه نیاز داره و صبر تو اینستاگرام #خیاطی یا #نمدی و......را سرچ کنید کلی ایده و پیج هایی که دارند با همین کارها پول در میارند پیدا می کنید در اون انبار هم به نظر من مرغ و سایر پرندگان گوشتی و تخم گذار محلی پرورش بدهید RE: راهنمايي در خصوص تاسيس توليدي با سرمايه اندك - M_ESMAILI - 06-01-2016 01:44 PM بسيار سپاس گذارم از حسن توجه و راهنمايي شما دوستان ديگر هم اگر نظري دارند بفرمايند |