کمک انسانی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های خلاف برای پول درآوردن (عبرت نامه) (/forumdisplay.php?fid=6) +--- موضوع: کمک انسانی (/showthread.php?tid=15325) |
کمک انسانی - حسین انصاری21 - 05-30-2016 02:50 AM سلام من حدود چهارسال کارگری کردم تا توانستم سرمایه ای جمع کرده و فلافلی راه اندازی کنم اما به دلایلی ورشکست شدم و بودجه ام صفر شد الان دنبال کار دولتی هستم اما کسی بهم کار نمیده چون پارتی ندارم از شما دوستان اگه کسی کاری واسم سراغ داره خواهش می کنم دریغ نکنه وضع مالی خیلی خرابه09137780146کسایی که دوست دارند بهم کمک کنند تا بتونم دوباره کارآفرینی کنم RE: کمک انسانی - سزار3 - 06-02-2016 04:40 PM برادر انصاری شما چقد سن دارید؟ تو کدوم شهر هستید؟ چه کاری بلدید؟ برادر شما اینا رو جواب بده تو همین Page تا هر کسی سراغ داشته باشه با توجه به مهارت شما با شما تماس بگیره.. موفق///یا علی RE: کمک انسانی - حسین انصاری21 - 06-14-2016 02:57 AM من ۲۲ سالمه اهل یزد تخصص تولید بستنی فالوده فلافل آشنا با پیتزا و همبر و بعضی از غذاهای ایرانی بازاریاب و فروشنده حرفه ای هم هستم |