فراخوان فردوسی پور برای پاکسازی فوتبال - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +--- موضوع: فراخوان فردوسی پور برای پاکسازی فوتبال (/showthread.php?tid=1532) صفحه ها: 1 2 |
فراخوان فردوسی پور برای پاکسازی فوتبال - mjdehghani - 01-02-2012 10:11 PM امشب دومین ویژه برنامه 90 برای پیگیری ناپاکی های فوتبال برگزار می شود. به گزارش خبرآنلاین ؛ امشب ، برنامه 90 درحالی روی آنتن می رود که عادل فردوسی پور پس از 48 ساعت از بیمارستان آتیه تهران مرخص شده است. ساسان نجات پور از دوستان فردوسی پور که این روزها موبایلش را در دست دارد ، می گوید حال او خوب است و برای اینکه صدایش هم بهتر شود ، فعلا حرف نمی زند. او امشب روی آنتن می رود.» این برنامه ، قسمت دوم ویژه برنامه های پاکسازی فوتبال است که فردوسی پور در دو هفته گذشته از طریق سایت برنامه و تماس هایش با اهالی فوتبال ، از بسیاری از دوستانش خواست تا هرچه درباره مصداق های ناپاکی فوتبال می دانند ، بگویند. او برای برنامه امشب خود ، آیتم هایی از حرف های میناوند ، علی انصاریان و تعدادی از دلال های سرشناس فوتبال ایران را دارد و قرار است حجه الاسلام علیپور روی آنتن بیاید تا درباره ناپاکی ها حرف بزند. حالا باید دید فراخوان عمومی فردوسی پور برای پاکسازی فوتبال ، سرانجامی هم خواهد داشت؟ او که خودش به این اتفاق امیدوار است. اون هفته که عالی بود. این هفته هم ببینیم چه می کنه . این خبر واقعاً بهم چسبید . به خاطر همین گذاشتم . RE: فراخوان فردوسی پور برای پاکسازی فوتبال - کامیار کاظمی - 01-02-2012 10:36 PM با آنکه از فوتبال اصلا سر در نمی آورم اما از این برنامه پرتنش بدم نمی آید. ممنون RE: فراخوان فردوسی پور برای پاکسازی فوتبال - MARYAR - 01-02-2012 10:59 PM من عاشق برنامه 90 هستم واقعا برنامه هفته پيشش درباره استيل آذين آدم را به فكر فرو برد... RE: فراخوان فردوسی پور برای پاکسازی فوتبال - shahram......32 - 01-02-2012 11:52 PM [quote='کامیار کاظمی' pid='15725' dateline='1325527583'] با آنکه از فوتبال اصلا سر در نمی آورم اما از این برنامه پرتنش بدم نمی آید. ممنون [/quote اكثر اقايون عاشق فوتبالن جالبه كاميارجان علاقه اي نداره.... RE: فراخوان فردوسی پور برای پاکسازی فوتبال - mjdehghani - 01-02-2012 11:54 PM فردوسی پور رو دوست دارم چون آدمی نیست که کم بیاره . تو چند سال گذشته برنامش و خودش از طرف خیلیا تهدید شده ولی اون پا برجاست . RE: فراخوان فردوسی پور برای پاکسازی فوتبال - 3ObHaN - 01-03-2012 07:37 AM عادل بچه خوبیه ! برنامشم جالبه ! گرچه گاهی یه ناعدالتی هایی میکنه ولی من خیلی دوس دارمش RE: فراخوان فردوسی پور برای پاکسازی فوتبال - jahanagahi - 01-03-2012 02:31 PM برنامه جالب بود . پشت صحنه فوتبال دقیقا شبیه پشت صحنه سینما است.روشنگریهای ریادی شد. RE: فراخوان فردوسی پور برای پاکسازی فوتبال - arash67 - 01-03-2012 11:54 PM یعنی سینما هم به همین اندازه کثیف است RE: فراخوان فردوسی پور برای پاکسازی فوتبال - jahanagahi - 01-04-2012 12:56 AM (01-03-2012 11:54 PM)arash67 نوشته شده توسط: یعنی سینما هم به همین اندازه کثیف است بله .گروه بندی های زیادی در سینما هست. RE: فراخوان فردوسی پور برای پاکسازی فوتبال - mjdehghani - 01-04-2012 11:18 AM سینما و فوتبال در معرض قرار گرفاتند تا مردم از کثیفی های دیگر در کشور بی اطلاع باشند . به نوعی می توان گفت سینما و فوتبال به قربانگاه فرستاده شدن برای سرپوش گذاشتن بر .... |