چه طوری برای کانال تلگرام پوشاک زنانه تبلیغات کنم؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: چه طوری برای کانال تلگرام پوشاک زنانه تبلیغات کنم؟ (/showthread.php?tid=15266) |
چه طوری برای کانال تلگرام پوشاک زنانه تبلیغات کنم؟ - soheyl_ir89 - 05-17-2016 10:28 PM سلام کانال تلگرام و فروشگاه اینترنتی می خوام راه اندازی کنم ویژه ی یک شهر محصولش هم پوشاک زنانه هست سرمایه برای تبلیغات تقریبا ندارم! چه طوری این کانال رو بشناسونم؟ قیمت اجناس پایینتر از قیمت خرده فروشی هاست، محصولات خوب و باکیفیت هست و تحویل رایگان در محل هست. با تشکر RE: چه طوری برای کانال تلگرام پوشاک زنانه تبلیغات کنم؟ - lvlahyar - 05-18-2016 09:00 AM سلام. من مدت خیلی کوتاه این کار رو انجام دادم ولی فروشم کم بود. اول که کانال درست کردم فک و فامیل رو اد کردم بعد از اونا خواستم دوستانشون رو اد کنن. مثلا اونهایی که باشگاه میرفتن وتوی گروه باشگاه عضو بودن تبلیغ کانالم رو توی گروه اشتراک گذاشتن و همینطور تعداد زیاد شد. به نظر من اگر میخواین ادامه بدین حتمن پلاستیک چاپ کنید اسم فروشگاه رو بزنید روش و همچنین آدرس تلگرام و اینستاگرامش رو. یک کارت هم چاپ کنید که روش اسم فروشگاه، آدرس تلگرام و انستاگکرام باشه و همچنین پشتش آموزش پیدا کردن کانال توی تلگرام. بعد از مدتی حتمن به فکر سایت باشید چون پیدا کردن جنس ها و دسته بندی خیلی راحت تره توش، RE: چه طوری برای کانال تلگرام پوشاک زنانه تبلیغات کنم؟ - ali_montazeri - 05-18-2016 11:24 AM انتشار پستای کانالتون در سوپر گروه های تلگرامی و زمانی ک اعضاء کانالتون به ۵۰۰ رسید شروع کنید به تبادل با کانال های هم سطح و همینطور پیش برید بیشترین بازده رو با کمترین هزینه خواهید داشت RE: چه طوری برای کانال تلگرام پوشاک زنانه تبلیغات کنم؟ - aligoli - 05-19-2016 07:27 AM (05-17-2016 10:28 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: سلاممن میتونم شماره رو کامل راهنمایی کنم. من برنامه نویس هستم. برای سایت : 1. هاست 2. دامنه 3. طراحی سایت پیشنهاد میشه از شرکت معتبر خریداری بشه و طراحی سایت سفارش داده بشه. برای تلگرام هم ایجاد یک کانال و قراردادن الگو و تصاویر طبق نظم خاصی + سیاست های مدیریتی اگر نیاز به راهنمایی داشتی تلگرام پیام بده @a_aligoli RE: چه طوری برای کانال تلگرام پوشاک زنانه تبلیغات کنم؟ - 402mojtaba - 12-16-2017 03:44 PM سلام خوب هستین من یبار تو این سایت خوندم ک یک نفر از دوستان فرمود اگر کانال تلگرامی بزنید ما به شما تبلیغات میدیم ک قرار بدین تو کانالتون و به اعضای ورود هر چند نفر به شما در ازای تعداد نفراتی ک وارد میشوند هزینه تبلیغات میدیم. من یک کانال تلگرامی دارم بازدیدشم بالای هزار نفره RE: چه طوری برای کانال تلگرام پوشاک زنانه تبلیغات کنم؟ - meysam23 - 12-16-2017 04:28 PM (05-17-2016 10:28 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز برای تبلیغات جدیدترین راه ساخت اپلیکیشن هست اگر برای تبلیغات از این راه خواستید کسب درامد کنید با ما تماس بگیرید ممنونم 09199888876 |