به منم راهنمایی کنید لطفا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: به منم راهنمایی کنید لطفا (/showthread.php?tid=15252) |
به منم راهنمایی کنید لطفا - ali_montazeri - 05-16-2016 12:38 AM وقت بخیر یه ایده توپ در زمینه چاپ حرارتی دارم کلی بالا و پایین زدم ک بتونم پول جور کنم حدود ۱ و نیم و یا ۲ تومن ک منم کسب و کارمو شروع کنم اما.... یه به اصطلاح رفیق پول و خورد و یه آبم روش دوستان کسی راهی سراغ دارند ک من بتونم هزینه خرید دستگاه ها رو جور کنم در ماه میتونم تا ۲۰۰ تومنم قسط بدم ممنون RE: به منم راهنمایی کنید لطفا - mehdipp - 05-16-2016 07:22 AM وام بگیر عزیز RE: به منم راهنمایی کنید لطفا - soheyl_ir89 - 05-16-2016 08:31 AM دوست گرامی اگر می تونی قرض الحسنه (نه وام بانکی)، بگیر از دوست و آشنا و خانواده و فامیل. اگر میسر نیست، توی همین انجمن کسی هست که این دستگاه رو داره و شما می تونی باهاش همکاری کنی یا توی شهر یا روستا و محل سکونتتون، فردی رو پیدا کنید که دستگاه داشته باشه ابتدا با وی کار کنید تا کم کم سرمایه ی مورد نظر رو جمع آوری کنید. RE: به منم راهنمایی کنید لطفا - amir386 - 05-19-2016 10:29 AM (05-16-2016 12:38 AM)ali_montazeri نوشته شده توسط: وقت بخیر سلام دوست گرامی شما کدوم شهر هستی؟ من دستگاهها رو دارم و میتونم هرچیزی رو هر چندتا که بخوای با قیمتی توافقی برات چاپ کنم تا انشاالله دستت باز بشه و بعد دستگاه بخری. |