راهمای تولیدی فیلر هوا یا پیچ و مهره - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه صنعت (/forumdisplay.php?fid=116) +--- موضوع: راهمای تولیدی فیلر هوا یا پیچ و مهره (/showthread.php?tid=15212) |
راهمای تولیدی فیلر هوا یا پیچ و مهره - adibkurd - 05-09-2016 09:32 AM سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی من کمی راهنمایی میخوام - خواهشا کمکم کنید . چون واقعا بیکارم من در سنندج زندگی میکنم و وضعیت بازار و کار در اینجا بسیاااااااار بد و ضعیفه کافیه سرچ کنین بیکاری در سنندج - و همه روو آوردن به - مسافرکشی. دستفروشی . مغازه کرایه کردن ( سوپر مارکت . مرغ فروشی . یکبار مصرف . لوازم ارایشی . پوشاک و ارزان سرا ) قیمت کرایه هم در جایی که پر رفت و امده در بازار . نزدیک 4 میلیون در ماهه و جاهای ارزون هم رفت و امد کمه ----- من در حال حاضر 15 میلیون تومان پول دارم نقد ( اما میتونم 50 میلیونی جور کنم ) حالا اگر فرض کنیم 50 تومنی در کار نیست ، با این 15 تومن چیکار کنم؟؟ و اگر 50 تومن و داشته باشم - میتونم تولیدی ف/ی/ل/ت/ر هوا یا پیچ و مهره بزنم؟ چقد سرمایه میخواد؟ ارزش داره ؟ اگه فروش نرفت - خواهشا راهنماییم کنین اینم تلگراممه - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @sena2016s اتساین اولشه RE: راهمای تولیدی فیلر هوا یا پیچ و مهره - soheyl_ir89 - 05-09-2016 01:27 PM سلام فروشگاه ها و شرکت های نزدیکت یا دوستان و آشناهات چی کار می کنن؟ چه محصولی رو می تونی ارزونتر از قیمت خرده فروشی و بازار ازشون دریافت کنی؟ مثلا شاید پسرخاله ی شما برنج فروشی داره و می تونه با 5% زیر قیمت بازار باهات حساب کنه؛ منظورم اینه. اینارو اینجا ننویس خودت روی یه کاغذ بنویس و ببین چه کار می تونی بکنی اگر مغازه می تونی اجاره کنی که همون محصول رو توی مغازه ی اجاره ای خودت بفروش اگر سرمایه ت نمی رسه؛ یکی که مغازه داره اما سرمایه برای جنس نداره، همون جنس رو ببر تو مغازه ی اون و روی سودش شریک شین برای شروع با همین روش پیش برو تا ان شاالله وضعیتت بهتر بشه و در بازار جا پیدا کنی و هدف داشته باشی. |