سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
يك پيشنهاد جديد... - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: يك پيشنهاد جديد... (/showthread.php?tid=1518)

يك پيشنهاد جديد... - goldmen - 12-31-2011 11:52 PM

سلا م وشب خوش خدمت همه ميليارد هاي عزيز....
چند وقت بود بفكر صنعت بسيار پدردرآمد بيمه بودم..... بخصوص بيمه عمر.... همه زندگي نامه هاي افراد موفق رو بخونيد اكثرا با بازاريابي بيمه عمر شروع كردن......منم يك مدت پيگيرش شدم... ولي تركش كردم تا اينكه از امروز بشدت پيگير شدم وتو كلاس هاي اموزشي براي نميايندگي اصلي بيمه اقدام كردم.....

به همه كساني كه دنبال يك كار بسيار پر درآمد وكم هزينه وكم زحمت مي گردن پيشنهاد من بيمه عمر هست....

يا با مراجعه به شركت هاي بيمه تقاضاي نمايندگي بيمه عمر( بصورت تكلي تازگي ها ميدن) يا با نمايندگي هاي شهري ويا كارگزاري ها بصورت بازاريابي....

مثال: شما يك فرد رو بيمه عمر ساليانه مبلغ600 هزار تومان كردن..... كازمرد شما از اين بيمه نامه 35% حق بيمه ساليانه هست... كه يك عدد بسيار ناقابل210 هزار توماني براي شما در سال اول....نزديك به 100 هزار درسال دوم وسوم.... ونزديك به50 هزار در سال چهار وپنجم.....

حالا شما حساب كنيد در يك ماه چندنفر رو ميتونيد راضي كنيد تا ازشما بيمه عمر بخره؟

همه موفق باشند

RE: يك پيشنهاد جديد... - jahanagahi - 01-01-2012 01:51 AM

عالی است.من چندین بار به عزیزان برای ویزیتوری فروش بیمه عمر پیشنهاد داده ام. ایکاش عزیزانی که روابط عمومی بالائی دارند حتما در این کار پیشقدم شوند.

RE: يك پيشنهاد جديد... - madar - 01-01-2012 09:57 AM

ممنون که پیشنهادتونو مطرح کردید

RE: يك پيشنهاد جديد... - اقاي ايـــده - 01-15-2012 07:15 PM

كدوم بيمه رو پيشنهاد ميديد؟؟؟
كه خدمات بهتري رو ارائه ميدهد.و سود بيشتري هم وجود دارد در امر بازاريابيش

RE: يك پيشنهاد جديد... - jahanagahi - 01-15-2012 09:08 PM

ساجد جان هر کدام از بیمه ها برای خود مشتریانی دارند. باید خودت از آنان سئوال کنید تا میزان درصد شما را اطلاع دهند.

RE: يك پيشنهاد جديد... - goldmen - 01-15-2012 11:16 PM

(01-15-2012 07:15 PM)sajad1441 نوشته شده توسط:  كدوم بيمه رو پيشنهاد ميديد؟؟؟
كه خدمات بهتري رو ارائه ميدهد.و سود بيشتري هم وجود دارد در امر بازاريابيش

نكته شماره 1:
بحث خدمات بستگي به نوع بيمه انتخابي خودت داره....يعني براي ثالث وبدنه...بهترين ايران هست...چون شعبه داره....ولي بدترين هم ايران هست چون پول نميده....

تو بيمه هاي زندگي هم بيمه هاي نوين وپاسارگارد وكارآفرين بهترين خدمات رو ميدن.... ولي شعبش خيلي كم هست......

نكته شماره2:
چطور بخواي بازار يابي كني..... اگر ميخواي براي كساني كه كد يا نمايندگي اصلي بيمه دارند يا كارگزاري هاي بيمه بازاريابي كني.....درصد كارمزدت برميگرده به خود اون جاي كه براش كار مكينه واصلا نميشه چيز خاصي گفت ودرصدهاش در جاهايم ختلف جديد باهم فرق ميكنند

ولي اگر براي نمايندگي بيمه عمر ( هرشركت بيمه اي) درخواست بدي... تا خودت مجوز صدور وتوزيع بيمه عمر داشته باشي.... كارمزد تو همه شركت هاي بيمه براساس نرخ بيمه مركزي هست .ثابت...... در سال اول35% حق بيمه ساليانه..... تو سال هاي بعدي يك مقدار كمتر....

RE: يك پيشنهاد جديد... - REZA HAJISALIMI - 02-02-2012 06:58 PM

سلام من بيمه نوين رو پيشنهاد نميكنم
پارسيان پاسارگارد و كار آفرين
من تا حدودي اطلاع دارم