سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نظر شما در مورد پرورش زنبور عسل - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: نظر شما در مورد پرورش زنبور عسل (/showthread.php?tid=15154)

نظر شما در مورد پرورش زنبور عسل - riporter - 04-27-2016 11:26 PM

سلام. آیا کسی در مورد پرورش زنبور عسل تجربه ایی دارد؟ ممنونم می شوم راهنمایی کنید. مقداری زمین دارم که بین موارد زیر ماندم:

1. پرورش زنبور عسل

2. کشت زعفران

فعلا در مورد زنبور عسل تحقیقات رو شروع کردم. می خواستم بدونم کسی تجربه ی خاصی دارد که بنده را کمی هدایت نماید. با تشکر

RE: نظر شما در مورد پرورش زنبور عسل - irandac - 04-28-2016 03:01 PM

سلام دوست عزیز ، نیازی به پرورش زنبور نیست ، پرورش زنبور عسل دردسرهای خاص خودشو داره ، یکی از دوستان بنده که قبلا تو کار پرورش بوده الان فقط خرید و فروش می کنه بصورت عمده عسل میخره و خرده فروشی می کنه خیلی سود بیشتری از تولیدش میبره و عسل هم یه محصولی هست که خرابی نداره و هرچی هم بمونه قیمتش بیشتر میشه .
اگر بتونید یه جای پر رفت آمدی مغازه یا غرفه کوچیکی بگیرید می تونید سود خوبی کسب کنید , خود بنده هم در حال مذاکره برای اجاره مغازه داخل یکی از هتل های بزرگ کشور برای فروش عسل هستم . موفق باشید .

RE: نظر شما در مورد پرورش زنبور عسل - business_nuts - 04-28-2016 06:35 PM

سلام دوست عزیز
به قول دوستمون پرورش زنبور عسل دردسرهای زیادی داره،یکی از فامیلامون هم زنبوردار نمونه بود،ولی دیگه گذاشته کنار و زنبورهاش رو اجاره داده،به عبارتی دیگر الان داره خودش دلالی عسل میکنه،متاسفانه در کشور ایران کسی به تولید اهمیت نمیده!
شما کدوم شهر هستین ؟
زعفران هم دردسرش زیاد هست و دلال ها بازارش رو خراب کردند! زحمت کشت زعفران هم خیلی زیاد هست!

RE: نظر شما در مورد پرورش زنبور عسل - riporter - 04-28-2016 08:15 PM

(04-28-2016 06:35 PM)business_nuts نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز
به قول دوستمون پرورش زنبور عسل دردسرهای زیادی داره،یکی از فامیلامون هم زنبوردار نمونه بود،ولی دیگه گذاشته کنار و زنبورهاش رو اجاره داده،به عبارتی دیگر الان داره خودش دلالی عسل میکنه،متاسفانه در کشور ایران کسی به تولید اهمیت نمیده!
شما کدوم شهر هستین ؟
زعفران هم دردسرش زیاد هست و دلال ها بازارش رو خراب کردند! زحمت کشت زعفران هم خیلی زیاد هست!

-------------------------

سلام. ممنونم از اینکه پاسخ دادید بنده در اراک هستم. خب با این منطق که هر شغلی زحمت خودشو داره. کدوم شغل سختی نداره؟ دوست گرامی بنده دلالی کردم مگه دلالی آسونه؟ اینقدر گردن کلفت توش ریخته که اگر بخوای از یه حدی بیشتر پول دربیاری جوری قیمتا رو برات تنظیم می کنن که کمرت تا آخر عمر راست نشه. من دلال گردو بودم دلال نخود و لوبیا هم بودم. ولی الان می خواهم بکارم و یا تولید کنم.

RE: نظر شما در مورد پرورش زنبور عسل - business_nuts - 04-29-2016 12:47 PM

البته بنده منکر این موضوع سختی کار نیستم،بله در هر شغلی یک سختی و زحمت خاص خودش رو داره ، و تنها راه دوام در هرکاری علاقه هست!
در مورد تولید زنبور عسل شما میتونید به جهادکشاورزی استانتون مراجعه کنید، و شما رو معرفی میکنن به زنبوردار نمونه استانتون تا راه و روش این شغل رو یاد بگیرین،خودتون هم میتونید فیلم و کتاب زنبورداری بگیرین و حتی دوره هاش رو هم در جهاد و فنی و حرفه ای بگذرونید،هم علمی یاد گرفتین و هم از تجربه زنبورداران عسل استانتون استفاده کنید.
برای کاشت زعفران ، داخل همین سایت پاورپوینت و نحوه ی کاشتش هست یک سرچ کنین،مطالعه کنین،شما برای هرکاری اول باید تحقیق میدانی هم در استانتون بکنید و هم برای فروشش.
* همین دلال ها باعث شدند که کشور ایران همش عقب بمونه و این دلال ها فقط به فکر منافع خودشون هستن،همون طور نون دیگری آجر میکنن،مطمئن باشین یک خدایی هم اون بالا هست ،یه جوری کمرشون رو بشکنه که نفهمه از کجا چوب خورده !
شاد باشین