راهنمایی در مورد خرید لباس زیر به صورت عمده - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +--- موضوع: راهنمایی در مورد خرید لباس زیر به صورت عمده (/showthread.php?tid=15121) |
راهنمایی در مورد خرید لباس زیر به صورت عمده - bmw27 - 04-17-2016 08:51 PM سلام وخسته نباشی برای خرید لباس زیر زنانه تا سقف 7میلیون کدوم شهر بهتره تهران قشم استارا من خودم استان خوزستان هستم شهرستان بهبهان ![]() ![]() ![]() ![]() RE: راهنمایی در مورد خرید لباس زیر به صورت عمده - lvlahyar - 04-17-2016 10:32 PM بانه و تهران قشم هم ارزونه ولی هزینه چترباز زیاده RE: راهنمایی در مورد خرید لباس زیر به صورت عمده - ir_tanis - 04-18-2016 01:22 AM سلام و وقت بخير در ابتدا براتون آرزوى موفقيت در كسب و كارتون رو دارم و بعد در مورد سوالتون هم بگم كه من تهران هستم و تو كار پوشاك هستم اگر كمكى ازم بربياد در خدمتم. RE: راهنمایی در مورد خرید لباس زیر به صورت عمده - esijm - 04-18-2016 12:23 PM سلام دوست عزیز همشهری، کجا میخوای مغازه بزنی ؟ من خودم از گناوه میارم RE: راهنمایی در مورد خرید لباس زیر به صورت عمده - aligoli - 04-20-2016 09:11 AM من تهران و با بعضی عمده فروش ها در ارتباطم. خودمم تازه وارد این کار شدم. اگر بتونم کمکی کنم یا رابطت باشم بدم نمیاد. حداقلش اینه یه کمکی بهت کردم. |