سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
لطفا اگه می تونید من رو راهنمایی کنید که خیلی به کمک شما نیاز دارم ! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: لطفا اگه می تونید من رو راهنمایی کنید که خیلی به کمک شما نیاز دارم ! (/showthread.php?tid=15110)

لطفا اگه می تونید من رو راهنمایی کنید که خیلی به کمک شما نیاز دارم ! - clever - 04-16-2016 09:43 PM

سلام دوستان عزیز لطفا اگه می تونید من رو راهنمایی کنید که خیلی به کمک شما نیاز دارم !

ما یک فروشگاه اینترنتی پوشاک داریم که درآمد نسبتا خوبی هم در عمر یک ساله سایت داشتیم و توانستیم مشتریان زیادی رو تقریبا جذب کنیم و و رتبه خوبی هم در گوگل داره اما در حال حاضر به یک مشکلی برخوردیم که از دوستان عزیز یک مشورت می خوام
و اما
ما الان سه نفر هستیم که دو نفر تو کار بازاریابی محصولات از طریق سایت و ویزیتوری و یک نفر دیگه جنس تامین می کنه.
و الان فردی که قبلا جنس رو تامین می کرده در حال حاضر خودش یک تولیدی پوشاک زده حدود 5 ماه و اول کارش هم هست دو تا خیاط هم داره و این دوست عزیز که الان نمونه هایی که تولید کرده خب نمونه هاش هم کیفیت داره هم خوبه اما مشکلی هست که می گه که هر چی داخل سایت هست رو حذف کنید و فقط محصولات من رو بذارید الان داخل سایت حدود 100 مدل هست که از کارخانجات مختلف هستش که با پاک کردن آن ها فقط 15 مدل کل محصولات سایت می شه لطف کنید دلایلی رو مطرح کنید تا من بتونم این آقا رو متقاعد کنم.

RE: لطفا اگه می تونید من رو راهنمایی کنید که خیلی به کمک شما نیاز دارم ! - soheyl_ir89 - 04-16-2016 10:17 PM

سلام

حتما پیش بینی می کنید که با جایگزین کردن این 15 مدل، سودتون کم می شه؛ و به احتمال زیاد هم چنین خواهد شد. شماها شریک هستید و یکی از شماها نباید بر تصمیمی که به نفع جمع نیست اصرار کنه.
چرا این 15 مدل رو به جمع محصولات فروشگاهتون اضاف نمی کنید؟

RE: لطفا اگه می تونید من رو راهنمایی کنید که خیلی به کمک شما نیاز دارم ! - lvlahyar - 04-17-2016 12:10 AM

سلام. همه به دنبال افزایش تنوع هستن این دوست شما دنبال کاهشه! خوب آدرس سایتتون رو بزارید ما هم ببینیم. ۵۰ درصد کار رو شما انجام میدید ۵۰ درصد رو‌ اون پس نظر شما هم برای پیشبرد کار باید مدنظر قرار بگیره. و از همه مهم تر یشتر فروشگاه هایی که خودشون تولیدی هم دارن فقط از جنس های خودشون استفاده نمیکنن که، مگر این که مثل اسپرت یاران و .... خودشون همه مدل ها رو تولید کنن

RE: لطفا اگه می تونید من رو راهنمایی کنید که خیلی به کمک شما نیاز دارم ! - aligoli - 04-17-2016 12:59 AM

(04-16-2016 09:43 PM)clever نوشته شده توسط:  
سلام دوستان عزیز لطفا اگه می تونید من رو راهنمایی کنید که خیلی به کمک شما نیاز دارم !

ما یک فروشگاه اینترنتی پوشاک داریم که درآمد نسبتا خوبی هم در عمر یک ساله سایت داشتیم و توانستیم مشتریان زیادی رو تقریبا جذب کنیم و و رتبه خوبی هم در گوگل داره اما در حال حاضر به یک مشکلی برخوردیم که از دوستان عزیز یک مشورت می خوام
و اما
ما الان سه نفر هستیم که دو نفر تو کار بازاریابی محصولات از طریق سایت و ویزیتوری و یک نفر دیگه جنس تامین می کنه.
و الان فردی که قبلا جنس رو تامین می کرده در حال حاضر خودش یک تولیدی پوشاک زده حدود 5 ماه و اول کارش هم هست دو تا خیاط هم داره و این دوست عزیز که الان نمونه هایی که تولید کرده خب نمونه هاش هم کیفیت داره هم خوبه اما مشکلی هست که می گه که هر چی داخل سایت هست رو حذف کنید و فقط محصولات من رو بذارید الان داخل سایت حدود 100 مدل هست که از کارخانجات مختلف هستش که با پاک کردن آن ها فقط 15 مدل کل محصولات سایت می شه لطف کنید دلایلی رو مطرح کنید تا من بتونم این آقا رو متقاعد کنم.

نیاز به متقاعد کردن نیست، کسی که موضوع انقدر روشنی رو نبینه ارزش به صحبت با اون شخص نیست.
شما به اون شخص بگید خدانگهدار و خودتون با عمده فروش ها ارتباط بگیرید، راستی سایتتون هم برام پیام خصوصی کنید.

من با چند عمده فروش در ارتباطم.