سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راه اندازی دفتر تبلیغاتی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: راه اندازی دفتر تبلیغاتی (/showthread.php?tid=14972)

راه اندازی دفتر تبلیغاتی - simorghsoft - 03-20-2016 06:42 PM

سلام
وقت بخیر
عید نوروز را به همه اساتید تبریک عرض میکنم
همون طور که از عنوان تاپیک مشخص هست من قصد دارم یک دفتر تبلیغاتی راه بندازم هدفم اینه که کلیه امور تبلیغاتی میدانی و اینترنتی رو انجام بدم
برای چاپ با یک چاپخونه قرارداد بستم (در حال حاضر خدمات کامیپوتری دارم) و فعلا تا مشتری هام رو پیدا کنم دستگاه چاپ نمیخرم
در زمینه تبلیغات اینترنت و پیامکی هم اطلاعات کافی دارم
همین طور چون برنامه نویس اندروید و ویندوز هستم فکر میکنم دستم در بخش خلاقیت باز هست
اساتیدی که در این زمینه تجربه ای یا پیشنهاد و نصیحتی دارند لطفا من را راهنمایی کنید
به نظر شما چه چیزی چنین کسب و کاری رو میتونه به اوج ببره و یا به شکست بکشونه
نا گفته نماند که ساکن اصفهان هستم همین طور در زمینه بازی سازی و ساخت مدیا هم فعالیت میکنم
بی صبرانه منتظر رهنمود ها و نظرات شما هستم حتی شما دوست عزیز 4yajuyo

RE: راه اندازی دفتر تبلیغاتی - sorin - 03-21-2016 11:27 AM

(03-20-2016 06:42 PM)simorghsoft نوشته شده توسط:  سلام
وقت بخیر
همون طور که از عنوان تاپیک مشخص هست من قصد دارم یک دفتر تبلیغاتی راه بندازم هدفم اینه که کلیه امور تبلیغاتی میدانی و اینترنتی رو انجام بدم
برای چاپ با یک چاپخونه قرارداد بستم (در حال حاضر خدمات کامیپوتری دارم) و فعلا تا مشتری هام رو پیدا کنم دستگاه چاپ نمیخرم
همین طور چون برنامه نویس اندروید و ویندوز هستم فکر میکنم دستم در بخش خلاقیت باز هست
اساتیدی که در این زمینه تجربه ای یا پیشنهاد و نصیحتی دارند لطفا من را راهنمایی کنید
نا گفته نماند که ساکن اصفهان هستم همین طور در زمینه بازی سازی و ساخت مدیا هم فعالیت میکنم

خواستید میتونم بهتون مشاوره بازاریابی بدم ی طرحیو بهتون میدم واسه کار تبلیغات در راستای بازاریابی 100درصد عملیه

RE: راه اندازی دفتر تبلیغاتی - amir386 - 04-11-2016 07:02 PM

(03-21-2016 11:27 AM)sorin نوشته شده توسط:  
(03-20-2016 06:42 PM)simorghsoft نوشته شده توسط:  سلام
وقت بخیر

خواستید میتونم بهتون مشاوره بازاریابی بدم ی طرحیو بهتون میدم واسه کار تبلیغات در راستای بازاریابی 100درصد عملیه
میشه لطفا طرحتون رو برا همه بذارید؟
ممنون