سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بهترین هاست برای وردپرس - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: بهترین هاست برای وردپرس (/showthread.php?tid=14965)

بهترین هاست برای وردپرس - riporter - 03-17-2016 01:47 AM

سلام بزرگوران. بنده توانستم پس از آموزش ساخت سایت با وردپرس یک سایت را طراحی کنم و روی قسمت های آن مانور بدهم اما می خواهم آن را روی هاست بیاورم به نظر شما بهترین شرکت یا سه شرکت هاست در ایران کدام است؟ لطفا جوانب فنی را در نظر بگیرید. خیلی ممنونم از لطفتتون.

RE: بهترین هاست برای وردپرس - tofigh - 03-17-2016 08:25 AM

سلام نت افزار بهتر اون نقرهای راتون بهتر چونتازه سایت اندازه ی کردین هر وقت پیشرفت کردین گزینهقیمت بالاشو می

RE: بهترین هاست برای وردپرس - tofigh - 03-17-2016 08:40 AM

تو این هفته هم کد تخفیف خورده بخاطر عید خواستی از این کد استفاده کن

UC506RRO

RE: بهترین هاست برای وردپرس - tataloo - 03-17-2016 11:50 PM

نت افزار خوبه ولی تا چند وقت پیش هاست ایران نداشت. و این خیلی بده. و کلا امکانات و خدماتش کامل نیست.
من خودم در این مورد خیلی سرچ کردم که به همین نت افزار رسیدم که همه تعریف میکردن ولی متاسفانه هاست ایران که خیلی رو سرعت سایت اثر می ذاره نداشت.
بعد اون رسیدم به برتینا. که خدمات و محصولات کاملی داره و همه جور محصولی رو داره. همچنین تو سایت های مطرح هاست بهترین و پرامکانات ترین سایتی که دیدم برتینا بوده. یعنی جذابیت زیاد رابط کاربریش و طراحی سایتشون اون قدر حرفه ای و متمایزتر از بقیه بود که حدس زدم وقتی این قدر به رابط کاربری سایتشون رسیدن حتما سرویس های خوبی هم ارائه میکنن. پشتیبانیشون هم عالی بوده تا حالا و جواب تیکت ها رو میدن.
همچنین یک مساله در سئو IP اختصاصی هست که باز نت افزار ارائه نمیده ولی برتینا اون رو هم ارائه میده.
البته هنوز سایتم بالا نیومده ولی فعلا تا اینجا راضیم از سیستمشون.