تبدیل زمین دیم به باغ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: تبدیل زمین دیم به باغ (/showthread.php?tid=14926) |
تبدیل زمین دیم به باغ - آذرشین - 03-07-2016 03:49 PM با سلام و درود به همه دوستان خب روفقا یه سوال داشتم میخاستم بدونم که میشه یه زمین دیم بخرم اونو تبدیل به باغش کنم ؟! منظورم اینه که واسه تبدیل به باغ کردن از جایی باید مجوز بگیرم یا بدون اجازه از سازمانی مشه باغش کنم ؟! فردا نیان گیر بدن بگن نباید زمین دیم باغ میشودش ... RE: تبدیل زمین دیم به باغ - shurafarin - 03-07-2016 11:24 PM عليك سلام اگه زمينت سند داشته باشه مي توني باغ كني ولي براي كارهاي ديگه بايد مجوز تغيير كاربري بگيري. يه نكته رو هم بگم زمين هاي ديم اكثرا قولنامه اي هستن و سند ندارد مراقب باش سراغ اين جور زمين ها نري چون به اين نوع زمين ها نميشه اعتماد كرد. ضمنا مشكل آب رو چطوري ميخاي حل كني؟ RE: تبدیل زمین دیم به باغ - آذرشین - 03-08-2016 02:31 PM (03-07-2016 11:24 PM)shurafarin نوشته شده توسط: عليك سلامبا سلام و تشکر خدمت دوستانی وقت گذاشتن واسه خوندنش و جواب دادنش دوست گلم باید بگم زمین قولنامست ولی واسه آبش میتونم مجوز چاه رو سریع حل کنم ؟! یه سوال دیگه اینکه میشه زمین رو قولنامه ای بخرم خودم واسش سند بگیرم از سازمانی ؟ با تشکر فراوون که وقت گذاشتین واسه جواب دادن سوالم زنده باشین RE: تبدیل زمین دیم به باغ - shurafarin - 03-09-2016 08:55 PM (03-08-2016 02:31 PM)آذرشین نوشته شده توسط:(03-07-2016 11:24 PM)shurafarin نوشته شده توسط: عليك سلامبا سلام و تشکر خدمت دوستانی وقت گذاشتن واسه خوندنش و جواب دادنش زمين ديم قولنامه اي به هيچ وجه توصيه نميشه. اگه به اداره منابع طبيعي شهرتون بري بپرسي مي بيني چه خبره. مجوز چاه خيلي خيلي مشكله چون خشكساليه. من آدم هايي رو مي شناسم كه صاحب نفوذ هم هستن ولي مجوز نمي تونن بگيرن. بعضي بي وجدان ها هم هستن كه بصورت غيرمجاز اقدام به حفر چاه ميكنن البته تا اونجايي كه من شنيدم اگه گرفته بشن زمين رو از چنگشون در ميارن و جريمه مالي مي گيرن و مجازات شلاق هم داره. تبديل قولنامه به سند هم غيرممكنه. چون زمين هاي خيلي بزرگ (60 هكتار به بالا) روسند مي كنن. RE: تبدیل زمین دیم به باغ - shurafarin - 03-09-2016 09:04 PM من تو استان آذربايجان غربي هستم. استان ما دومين استان پر آب كشوره. با اين همه مجوز چاه نميدن؛ حالا چه برسه به استان هاي ديگه. تو شهر ما جديدا ميخاستن يه كارخونه بزنن براي 200 نفر هم فرصت شغلي ايجاد مي شد اما مجوز چاه ندادن و به خاطر اون كارخونه ساخته نشد. |