با 3 میلیون چه کاری میشه انجام داد ؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32) +--- موضوع: با 3 میلیون چه کاری میشه انجام داد ؟ (/showthread.php?tid=1488) |
با 3 میلیون چه کاری میشه انجام داد ؟ - 369369 - 12-29-2011 01:33 AM سلام . من تازه در این انجمن عضو شدم . می خواستم بدونم به نظر شما با 3 میلیون چه کاری میشه انجام داد ؟ لطفا کارهایی که معرفی می کنید در مورد نحوه اجرای اونها هم توضیح بدین . و لطفا کارهایی معرفی کنید که یه خانوم بتونه انجام بده . البته کارهای هنری مثل قالی بافی - کارهای دستی - نقاشی و این چیزا نباشه . خیلی ممنون RE: با 3 میلیون چه کاری میشه انجام داد ؟ - arash67 - 12-29-2011 02:17 AM یه گشتی تو سایت بزنین به نتایج خوبی می رسین RE: با 3 میلیون چه کاری میشه انجام داد ؟ - 369369 - 12-29-2011 02:25 AM (12-29-2011 02:17 AM)arash67 نوشته شده توسط: یه گشتی تو سایت بزنین به نتایج خوبی می رسین مرسی ولی یه گشتی زدم قبلا . چون می خواستم دقیقا برای مبلغ 3 میلیون باشه گفتم بپرسم بهتره . اگه لینک خاصی مد نظرتونه لطفتون اینجا برام بزارین . ![]() مرسی RE: با 3 میلیون چه کاری میشه انجام داد ؟ - کامیار کاظمی - 12-29-2011 09:07 AM سلام دوست عزیز پیشنهادم باتوجه به ایام عید: - خرید دستگاه چرخ خیاطی و ایجاد یک کارگاه کوچک خیاطی - خرید دستگاه های بسته بندی کوچک - دستگاه سبزی خرد کنی و یا انجام کارهای دیگر در وسعت کوچکتر است. البته تاپیک ها و ایده هایی برای مبلغ های 5 و ده و غیره وجود دارد که می توان آن کارها را در وسعت کمتر انجام داد. RE: با 3 میلیون چه کاری میشه انجام داد ؟ - koroshparsi - 12-29-2011 09:55 AM (12-29-2011 01:33 AM)369369 نوشته شده توسط: سلام . با درود شما میتونید با کمی صرف کردن وقت و یاد گرفتن اصول پایه و اولیه عکاسی یه دوربین عکاسی در حد 800 هزار تا 1 میلیون و یه دستگاه چاپگر رنگی خوب در حد 2 میلیون تهیه و با آرایشگاههای زنانه صحبت کنید و از خانومهایی که مراجعه میکنن به آرایشگاه عکس انداخته و همون موقع در محل تحویلشون بدید با قیمت مناسب مثلا 2000 تومن بنظر من خانومها خیلی استقبال میکنن از این قضیه. بدرود RE: با 3 میلیون چه کاری میشه انجام داد ؟ - jahanagahi - 12-29-2011 12:24 PM ایده در تایپیکها زیاد است ولی مهم حرکت است.حرکت استرس و ترس بخصوصی دارد که کمتر می توانند به آن فائق آیند و در نهایت فرق فرد موفق و ناموفق در انجام این حرکت است. راه مبارزه با استرس و ترس مقابله با آن است. RE: با 3 میلیون چه کاری میشه انجام داد ؟ - 369369 - 12-29-2011 01:18 PM خیلی ممنون از همه دوستانی که نظر دادن . = در مورد کارهای اینترنتی نظرتون چیه ؟ مثلا سایتهای مزایده ؟ یا سایتهای تفریحی ؟ یا سایتهای نیازمندی ؟ لطفا در هر دو مورد نظر بدین . برام خیلی مهمه . چون قبلا سفارش طراحی این دو نوع سایت رو به دو نفر داده ام و در حال آماده شدن هستن . سایت نیازمندی هم الان دارم ولی خوب هنوز به سود دهی نرسیده و خیلی کار داره . می خوام نظرتون رو مورد مدیریت خوب و به سود رسیدن از این سه سایت بفرمایید . و اگه موردهای خوبی هستن روی همین سه سایت کار کنم . از بین این سه سایت (ذکر شده در بالا ) کدوم رو بیشتر مناسب میدونین برای سوددهی . RE: با 3 میلیون چه کاری میشه انجام داد ؟ - کامیار کاظمی - 12-29-2011 01:26 PM "سایتهای مزایده " : به علت خرابکاری برخی ازین سایت ها اعتماد به آنها در حال کاهش است و ممکن است در آینده نزدیک حساسیت نسبت به آنها افزایش یابد بخصوص آنکه برخی خدمات دهنده های اینترنتی به این سایت ها دیگر خدمات مالی نمی دهند. "سایتهای تفریحی" : اگر با جذب آکهی باشد بنظر بد نمی آید اما باید بسیار روی مطالب کار کنید. "سایتهای نیازمندی" : چندین نفر از اعضای انجمن را می دانم این نوع سایت را داشته و دارند.البته قبلا در انجمن بحث شده است.گویا چندان از لحاظ مالی جالب نبوده است. پیشنهاد می دهم سری مقالات کسب درآمد آنلاین بنده را در ماهنامه شبکه دنبال کنید. RE: با 3 میلیون چه کاری میشه انجام داد ؟ - 369369 - 12-29-2011 01:36 PM (12-29-2011 01:26 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: پیشنهاد می دهم سری مقالات کسب درآمد آنلاین بنده را در ماهنامه شبکه دنبال کنید. خیلی ممنون . این ماهنامه آنلاینه یا در بازار موجوده ؟ اگه آنلاینه لطفا لینک بدین . RE: با 3 میلیون چه کاری میشه انجام داد ؟ - کامیار کاظمی - 12-29-2011 02:00 PM ماهنامه شبکه تقریبا میشود گفت، جزو مراجع رشته کامپیوتر است و هر ماه چاپ میشود. مقالات در سایت ماهنامه نیز موجود است. سری مقالات شش قسمتی "چگونه یک کسب و کار آنلاین را شروع کنیم؟" http://www.shabakeh-mag.com/Article.aspx?id=1005773 |