راهنمایی سریع پرورش گوساله پرواری - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: کارگاه های آموزشی کارگروه ها (/forumdisplay.php?fid=122) +---- انجمن: کارگاه دامپروری (/forumdisplay.php?fid=124) +---- موضوع: راهنمایی سریع پرورش گوساله پرواری (/showthread.php?tid=14822) |
راهنمایی سریع پرورش گوساله پرواری - alireza11119 - 02-06-2016 07:48 PM سلام دوستان بنده یک محل پرورش گوساله پرواری با ظرفیت 100 گوساله تو یکی از از استانهای گرم و خشک گیر اوردم و میخواستم کار پرورش گوساله رو شرو کنم البته من هیچ تجربه عملی توی این زمینه رو ندارم و از عزیزانی که به این کار واردن خواهشمندم که بنده رو راهنمایی کنن بهترین نژاد پرواری چه نژادی هست؟؟؟ میخواستم برای شروع کار بهتره با چندتا گوساله شروع کنم؟(هدف خودم 5 تاست) چه علوفه ای رو تو چه زمانی تهیه کنم و به چه مقدار به ازای هر گوساله؟؟؟ جیره غذایی گوساله ها به چه صورت باشه که ضرر نکنم؟ همراه با کلی سوال دیگه که بعدا میپرسم پیشاپیش ممنون RE: راهنمایی سریع پرورش گوساله پرواری - business_nuts - 02-07-2016 12:30 AM سلام دوست عزیز من تخصصم در این زمینه نیست ، اما من به شما پیشنهاد میکنم حتما" به جهادکشاورزی شهرتون مراجعه کنید شما رو کاملا" راهنمایی میکنند و حتی میتونند به شما وام کم بهره هم بدند. موفق باشید. RE: راهنمایی سریع پرورش گوساله پرواری - محمد رضا 30 - 10-11-2017 10:57 PM پیشنهادم این هست که یک دوره اموزشی بری. از نژاد اصیل استفاده نکن چون بیماری سریع گریبانگیر میشه و تجربه زیادی می خواد.از جیره استاندارد استفاده کن. لینک زیر بخون تا کاملا روشن بشی در این زمینه. اموزش پرواربندی گوساله و جیره اختصاصی پروار RE: راهنمایی سریع پرورش گوساله پرواری - دبمچه - 01-07-2018 01:30 AM سلام برای خورا دام من میتونم یه خوراک دام خوب باقیمت مناسب دراختیارت بزارم |