راه اندازی فروشگاه اینترنتی سوغاتی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راه اندازی فروشگاه اینترنتی سوغاتی (/showthread.php?tid=14708) |
راه اندازی فروشگاه اینترنتی سوغاتی - fkhoshbin - 01-11-2016 12:43 AM با سلام خدمت دوستای عزیز بنده در تهران زندگی می کننم و در صدد راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی فروش اینترنتی محصولات سوغاتی کل ایران تا پایان بهمن 1394 هستم. محوریت اصلی این کار در تهران می باشد. ممنون می شوم در این مورد اگر ایده و یا نظر خاصی دارید بیان بفرمایید. همچنین تمایل خود را از خرید در وب در این زمینه کاری بفرماید. ضمناً در صورتی که نام جالب و قشنگی به ذهنتان خطور کرد، بفرمائید تا ضمن استفاده از آن، هدیه ای ناقابل تقدیم شود. RE: راه اندازی فروشگاه اینترنتی سوغاتی - golenarges - 01-11-2016 06:03 PM سلام.فروشگاه خوشبین که خوبه شما چرا دنبال اسم میگردین.به نظر من چنین فروشگاهی فقط دریه صورت موفق میشه که سعی کنه با کیفیت و خوشمزه ترین هاو معروف ترین سوغات ها روبیاره .نیاز به بازاریابی قوی داره چون من احساس میکنم دغدغه مردم کمتر رو خرید ای چیزاست شما باید یه محصول بذارین که توجه جلب کن و خاص باشه .مثلا همین سوغات دنبال چیزی باشین که تک باشه تو تهران اینجوریه که کارتون را میفته.قبل از راه اندازی ببینی چی به مزاج دیگران خوش میاد.من درسی که از زندگی فهمیدم اینه که قبل از اینکه راهی رو شروع کنم تجربه کسانی که این راهو رفتن رو بشنوم تجربه دیگران خیلی خیلی مهمه شماهم خوب مطالعه کنید و بررسی و تجزیه و تحلیل کنین که چه مشکلاتی ممکن سر راه یه فروشگاه اینترنتی بیاد برا تک تک مشکلات سر راه اول راه حل پیدا کنی بعد اقدام کنید .مثلا اولین مشکل فروشگاه اینترنتی اعتماده شما فک کنین که چکار کنین که این مشکلو رفع کنید .علاوه براین شما برید از پرفروش ترینای سوغات تهران بازدید کنین ببینین مردم چی میخرن چی نمیخرن از مغازه دارا خوب سوال کنید بعد که حسابی که فهمیدین خوب و بد این شغل رو بعد دس به کارشین. |